Πράγματι, η βασιλική οικογένεια διατηρεί οικογενειακό group chat στο Whatsapp

Η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ φέρεται όπως κάθε άλλη φυσιολογική οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Συχνά συμβαίνει να έχετε υπάρξει μέλος ενός οικογενειακού group chat, στο οποίο σχολιάζετε με τα υπόλοιπα μέλη διάφορα θέματα, ενώ κανονίζετε εξόδους και άλλες συναντήσεις. Περιέργως, το ίδιο ακριβώς κάνει και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, όπου τα μέλη της διατηρούν ένα κρυφό οικογενειακό group chat στην πλατφόρμα του Whatsapp.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αποκάλυψε ο Mike Tindall, ο σύζυγος της μεγαλύτερης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara, στο podcast που διατηρεί, η βασιλική οικογένεια δεν αποτελεί εξαίρεση στα οικογενειακά group chats. Χωρίς να αναφέρει ποια ακριβώς μέλη περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη ομαδική συνομιλία, ο Tindall επιβεβαίωσε πως σε αυτή βρίσκεται η Kate Middleton. 

Πρόσφατα, η δούκισσα του Cambridge ανέλαβε τον τίτλο του "προστάτη" της ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, ένα θέμα που ενδιέφερε πολύ τον Tindall, αφού στο παρελθόν ήταν επαγγελματίας παίκτης ράγκμπι. Όπως αφηγήθηκε στο podcast του, όταν η Middleton προπονήθηκε με την ομάδα της Αγγλίας, ο ίδιος έστειλε μήνυμα στον παίκτη Ellis Genge για να τον ρωτήσει πώς τα πήγε η δούκισσα, με σκοπό να την κοροϊδέψει στο ομαδικό γκρουπ που έχουν. 

Mike Tindall - Kate Middleton

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να επιτεύξει τον στόχο του, καθώς ο Genge παραδέχθηκε πως η Kate Middleton ήταν πολύ καλή στα σουτ, γεγονός που ο Tindall απέδωσε με χιούμορ στην "ανταγωνιστική φύση της όπου πρέπει να είναι σε όλα καλή". 

Η Kate Middleton δεν είναι η μόνη που ασχολείται με τα social media, αφού όπως είχε δημοσιευθεί στο παρελθόν και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δικά της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. "Είναι φανταστικό να σκέφτεσαι πόσο γρήγορα μαθαίνει τις νέες τεχνολογίες ακόμα και σε αυτή την ηλικία", είχε δηλώσει ο ειδικός σε βασιλικά θέματα, Jonathan Sacerdoti, στο US Weekly.

Αλλά και ο πρίγκιπας Harry μέχρι πριν κάποια χρόνια είχε διάφορους λογαριασμούς στο Instagram. Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από τη βιογραφία του ζευγαριού, Finding Freedom, ο δούκας του Sussex διατηρούσε τον κρυφό λογαριασμό στο Instagram, SpikeyMau5, τον οποίο διέγραψε, όταν η είδηση κυκλοφόρησε.

Διαβάστε Επίσης