Ο πρίγκιπας William βάζει όρια στον πρίγκιπα George, όπως κάνει κάθε γονιός

Ο δούκας του Cambridge αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να κάνει τον 8χρονο γιο του να πειθαρχεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι κι αν τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton μεγαλώνουν σε κάστρα και είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο από κούνια, αυτό δεν τα αποκλείει από τα όρια που κάθε γονιός οφείλει να βάζει στα παιδιά του. 

Διαβάστε Επίσης

Ο πρίγκιπας William επισκέφθηκε πρόσφατα τα κεντρικά της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου BAFTA, της οποίας είναι πρόεδρος από το 2010 για να συζητήσει για τη νέα γενιά και τις ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν για να κυνηγήσουν μία καριέρα στις δημιουργικές τέχνες, στην τηλεόραση αλλά και στα βίντεοπαιχνίδια. Κατά την περιήγηση στο νέο ανακαινισμένο κτίριο, ο δούκας του Cambridge δεν παρέλειψε τα αναφερθεί στα παιδιά του και στους περιορισμούς που τους θέτει σε ό,τι αφορά την έκθεσή τους στις οθόνες. 

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας George λατρεύει τα βίντεοπαιχνίδια, όμως όπως όλοι οι γονείς, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge προσπαθούν να ελέγχουν την ώρα του μπροστά στις οθόνες. "Τους αρέσει πολύ", είπε χαρακτηριστικά και για τα τρία παιδιά του. Επιπλέον, ο πρίγκιπας William δήλωσε πως στα παιδιά του αρέσουν πολύ και οι ταινίες, όμως, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis είναι ακόμα μικροί για να τις εκτιμήσουν. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για το πώς ο William και η Kate μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αν και έχουν βοήθεια από τη νταντά που βρίσκεται συνέχεια μαζί τους, δεδομένου του απαιτητικού προγράμματος των διάσημων γονέων, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θέλουν να έχουν μεγάλη εμπλοκή σε ό,τι φορά τα παιδιά τους, ενώ σχεδόν πάντα είναι μαζί τους κατά την ώρα του ύπνου.

Διαβάστε Επίσης