Ο τρόπος με τον οποίο ο πρίγκιπας William φροντίζει την Kate Middleton μόλις κοιμίσουν τα παιδιά

Το ζευγάρι αλληλοϋποστηρίζεται, όπως δήλωσε φίλος από το κοντινό περιβάλλον του δούκα και της δούκισσας του Cambridge.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ποτήρι αλκοόλ είναι ό,τι πρέπει μετά από μία απαιτητική ημέρα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, που εκτός από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις ως τα νεότερα πρόσωπα της σύγχρονης μοναρχίας, έχουν να αντιμετωπίσουν και τρία παιδιά στο σπίτι. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου του ζευγαριού, μόλις η δούκισσα του Cambridge βάλει για ύπνο τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, την περιμένει ένα τζιν με τόνικ, το οποίο έχει ετοιμάσει ο σύζυγός της. "Ο William θα της φέρει ένα τζιν τόνικ. Προσέχουν ο ένας τον άλλο, αλλά με διαφορετικούς τρόπους", είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Με την ίδια αφοσίωση και αγάπη και η Kate Middleton φροντίζει τον σύζυγό της, η οποία ήταν φανερά περήφανη στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του, Earthshot Prize Awards τον περασμένο Οκτώβριο, όπως δήλωσε ο φωτογράφος Chris Jackson. Αλλά και ο πρίγκιπας William ήταν παρών στη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Αββαείο του Westminster, όπου η σύζυγός του ήταν οικοδέσποινα της εκδήλωσης. 

Όπως υπογραμμίζουν οι φίλοι τους, το ζευγάρι είναι πολύ απασχολημένο με την ανατροφή των παιδιών τους, αφού η δούκισσα του Cambridge επιθυμεί να διατηρεί μία φυσιολογική ζωή για την οικογένειά της. Και μπορεί να έχει τη βοήθεια της νταντάς, Maria Turrion Borrallo, όμως η Middleton είναι εκείνη που "τρέχει" τα πράγματα και είναι υπεύθυνη για τα προγράμματά τους και οτιδήποτε αφορά τα παιδιά της.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, όπως κάθε χρόνο, θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο Norfolk, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και πιο συγκεκριμένα στην ιδιοκτησία Sandringham, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για να αναπληρώσει για τον περασμένο χρόνο που "αναβλήθηκε" λόγω κορωνοϊού.

Διαβάστε Επίσης