Πρίγκιπας William | Η ρομαντική έκπληξη στην Kate Middleton για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο δούκας του Cambridge ξεπέρασε τον εαυτό του για χάρη της συζύγου του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι, αν λάβουμε υπόψη μας την πρόσφατη έκπληξη του δούκα του Cambridge προς τη σύζυγό του με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας William είχε βάλει στόχο να ξεπεράσει τον εαυτό του, ίσως εξαιτίας της δύσκολης χρονιάς που πέρασε η βασιλική οικογένεια, χαρίζοντας στη δούκισσα του Cambridge διάφορα δώρα και λουλούδια. Όπως ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού, ο William πρόσφερε ένα κουτί στη σύζυγό του με 50 τριαντάφυλλα, το οποίο συνοδευόταν από ένα τρυφερό μήνυμα, που είχε γράψει ο ίδιος ο πρίγκιπας. "Έγραψε το πιο ρομαντικό μήνυμα στην κάρτα του, εξυμνώντας την για το πόσο εξαιρετική σύζυγος και μητέρα είναι", είπε χαρακτηριστικά η πηγή σε δημοσίευμα του Us Weekly που κυκλοφόρησε πριν από λίγο. 

Όμως, η Kate Middleton δεν έλαβε μόνο τα λουλούδια και τα δώρα από τον σύζυγό της, αλλά είχε την τύχη να δεχθεί 3 χειροποίητες κάρτες από τα παιδιά της, George, Charlotte και Louis. 

Όπως είναι φανερό, αυτή η γιορτή ήταν αναγκαία για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να διαχειριστούν το σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew, το οποίο έλαβε τέλος με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών. Επιπλέον, το ζευγάρι είχε να αντιμετωπίσει προς το τέλος του προηγούμενου έτους τις φήμες για παράλληλη σχέση του πρίγκιπα William, προβάλλοντας ως συνήθως ένα κοινό μέτωπο, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδείξει πως μαζί αποτελούν την καλύτερη ομάδα.

Διαβάστε Επίσης