Βασίλισσα Ελισάβετ | Το πρώτο της μήνυμα μετά τη διάγνωση με Covid

Οι αμέτρητες ευχές που δέχεται η 95χρονη μονάρχης ενώ βρίσκεται σε καραντίνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να είναι θετική στον κορονοιό αλλά σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα έχει ήπια συμπτώματα. Η 95χρονη μονάρχης εξακολουθεί να εργάζεται παρά τη διάγνωσή της και χθες έστειλε και το πρώτο της μήνυμα.

Η Ελισάβετ θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην Ολυμπιακή αποστολή της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και εξέδωσε μια ανακοίνωση που έλεγε μεταξύ άλλων πως "στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα Κέρλινγκ της Μεγάλης Βρετανίας για την εκπληκτική σας εμφάνιση και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2022 μετά από το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε χθες η ομάδα Κέρλινγκ αντρώβ χθες. Ξέρω πως οι κοινότητές σας αλλά και οι άνθρωποι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλουν τις ευχές τους μαζί μου σε εσάς , στους προπονητές, στους φίλους και τις οικογένειές σας που σας στήριξαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία".

Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά την επιβεβαίωση από το Παλάτι ότι η βασίλισσα είναι θετική στον κορονοιό, γράφοντας πως "η βασίλισσα έχει ήπια συμπτώματα σαν κοινού κρυολογήματος αλλά θα συνεχίσει ελαφριά καθήκοντα στο Windsor την ερχόμενη εβδομάδα. Θα συνεχίσει να είναι υπό την προσοχή των γιατρών της και θα ακολουθεί τις κατάλληλες οδηγίες".

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα Ελισάβετ κόλλησε covid μετά τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ, ενώ είναι πλήρως εμβολιασμένη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ, χιλιάδες ήταν τα μηνύματα και οι ευχές που δέχθηκε τόσο από την Βρετανία όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson έγραψε στο Twitter ότι εύχεται να το ξεπεράσει γρήγορα και να έχει "μια γρήγορη επιστροφή" στην καλή κατάσταση της υγείας της, ενώ πολλά ήταν τα σχόλια και τα μηνύματα στα social media με πολλούς να γράφουν το κλασικό ‘God Save the Queen’.

Σε λίγους μήνες, η βασίλισσα θα γιορτάσει το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, τα 70 χρόνια της στον βρετανικό θρόνο με έναν τριήμερο εορτασμό στη Μεγάλη Βρετανία που θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις στους δρόμους του Λονδίνου αλλά και το ετήσιο Trooping the Colour.

Διαβάστε Επίσης