Ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου και η Scarlett-Lauren Sirgue χωρίζουν 10 μήνες μετά τον αρραβώνα τους

Ο τρίτος Δούκας του Λουξεμβούργου και η σύντροφός του συνειδητοποίησαν πως τα οράματά τους διαφέρουν αρκετά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ζωή του πρίγκιπα Louis του Λουξεμβούργου ακολουθείται από ανατροπές και σκάνδαλα, με την είδηση του χωρισμού του από την αρραβωνιαστικιά του και Γαλλίδα δικηγόρο, Scarlett-Lauren Sirgue, να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι που είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον περασμένο Απρίλιο, πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει με την επικείμενη τελετή γάμου, που είχαν προγραμματίσει, καθώς συνειδητοποίησαν πως τα θέλω τους είναι τελείως διαφορετικά. 

Με επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Δουκάτου, το ζευγάρι δήλωσε πως: "Αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε την ερωτική μας σχέση, ενώ παραμένουμε βαθιά ενωμένοι από φιλία και στοργή. Λαμβάνοντας υπόψη, μαζί, τη δέσμευση του τι θέλαμε να κάνουμε, καταλήξαμε να παραδεχόμαστε πως τα οράματά μας διαφέρουν αρκετά".

Στην είδηση του χωρισμού, ο Μέγας Δούκας Henri και η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa του Λουξεμβούργου δήλωσαν πως αποδέχονται την ωριμότητα της απόφασής τους, όπως ανέφερε πηγή από το Παλάτι. 

Ο πρίγκιπας Louis κάνοντας ένα σχόλιο στη Γαλλική Point de Vue, δήλωσε πως "δεν πρόκειται να παντρευτούμε. Παρ'όλ'αυτά, δεν υπήρχε κάποια σκιά, κάποιο πρόβλημα ως ζευγάρι, αλλά βασικές διαφορές απόψεων που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση".

Όπως είναι γνωστό, ο πρίγκιπας του Λουξεμβούργου μέχρι το 2019 ήταν παντρεμένος με την Tessy Antony, για την οποία απαρνήθηκε τη θέση του στη σειρά διαδοχής, λόγω του ότι ήταν κοινή θνητή. Οι δυο τους, όμως, εξακολουθούν να έχουν φιλικές σχέσεις για χάρη των 3 παιδιών τους, γι'αυτό και η αντιδραση της Antony στον γάμο του πρώην συζύγου της ήταν θετική. 

Μάλιστα, η Antony τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε τον Ελβετό επιχειρηματία Frank Floessel, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο.

Διαβάστε Επίσης