Kate Middleton - Mary της Δανίας | Η συνάντηση που μονοπώλησε τα φωτογραφικά κλικ

Η δούκισσα του Cambridge συνατήθηκε με τη μέλλουσα βασίλισσα της Δανίας στο πλαίσιο του σόλο ταξιδιού της στη χώρα.

Ύστερα από την επίσκεψη της Kate Middleton σε πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, όπου εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει ένα τέταρτο παιδί, η δούκισσα του Cambridge συναντήθηκε με τη βασίλισσα της Δανίας, Margrethe και τη νύφη της, πριγκίπισσα Mary, η οποία θα τη διαδεχθεί στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Frederik. Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του πρίγκιπα William ταξίδεψε στη Δανία, στο πλαίσιο της σόλο περιοδείας της, ολοκληρώνοντας σήμερα τη σύντομη επίσκεψη στην ευρωπαϊκή χώρα.

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα Margrethe υποδέχθηκε την Kate Middelton στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ, όπου αποτελεί την κύρια κατοικία της, ενώ λίγο αργότερα η δούκισσα του Cambridge περιηγήθηκε στο Παλάτι Frederik VIII, όπου εκεί μένουν ο πρίγκιπας Frederik με τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους. Στη συνέχεια, η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας θα κατευθυνόταν με τη Mary σε ένα ιδιωτικό δείπνο, ενώ αργότερα και λίγο πριν αναχωρήσει, θα συνέχιζαν μαζί προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει η ιδρύσει η πριγκίπισσα της Δανίας, Mary Foundation, για να ενημερωθεί για το έργο και την υποστήριξη που προσφέρει στα παιδιά και τις γυναίκες. 

Kate Middleton, βασίλισσα Margrethe, πριγκίπισσα Mary Δανίας

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα φωτογραφικά κλικ έπεφταν βροχή, καθώς οι δύο κυρίες και μέλλουσες βασίλισσες αποτελούν τις αγαπημένες του κοινού. Άλλωστε, υπάρχει ένας τρυφερός δεσμός που τις ενώνει. Μην ξεχνάμε πως και οι δύο προέρχονται από μη βασιλικές οικογένειες, έχοντας ζήσει την πραγματική ζωή και προσπαθώντας να ακολουθήσουν τους κανόνες που ορίζει το πρωτόκολλο. Επιπλέον, και οι δύο έχουν την ίδια αισθητική πάνω στη μόδα, αφού η δούκισσα του Cambridge και η Mary της Δανίας έχουν κάνει παρόμοιες εμφανίσεις στο παρελθόν. 

Μάλιστα, και οι δύο είναι υπέρ της ανακύκλωσης των ρούχων, γι' αυτό στην κοινή τους εμφάνιση φόρεσαν κομμάτια, τα οποία έχουν επιλέξει ξανά στο παρελθόν. Ειδικότερα, η Kate Middleton φόρεσε ένα παλτό του brand Catherine Walker, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Gianvitto Rossi και μία Mulberry τσάντα. Στην ίδια λογική κινήθηκε και η πριγκίπισσα Mary, η οποία επέλεξε ένα tweed παλτό, μαύρες γόβες του οίκου Gianvitto Rossi και έναν φάκελο DVF.

Πέρα από τις προφανείς ομοιότητές τους, οι δύο πιο διάσημες royals της Ευρώπης γιόρτασαν πρόσφατα δύο σημαντικά ορόσημα στη ζωή τους, με την Kate Middleton να κλείνει τα 40 και την πριγκίπισσα Mary να κλείνει τα 50. 

Διαβάστε Επίσης