Γιατί η Scarlett Johansson είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της

Ο λόγος ήταν πολύ πιο βαθύς από το προφανές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Scarlett Johansson έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από 7 μήνες, γεγονός που μαθεύτηκε λίγες εβδομάδες πριν ο γιος της, Cosmos, γεννηθεί. Το ίδιο είχε κάνει και με την 7χρονη κόρη της, Rose, κρατώντας την εγκυμοσύνη της μυστική, αποκαλύπτοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για ποιον λόγο και τις δύο φορές προτίμησε να μην το μοιραστεί με το κοινό. 

Διαβάστε Επίσης

"Ήθελα να μπορώ να έχω τα δικά μου συναισθήματα για την αλλαγή του σώματός μου χωρίς κανένας άλλος να μου λέει πώς με είδε, είτε ήταν θετικό ή αρνητικό", δήλωσε η ηθοποιός. "Συνειδητοποίησα πως όταν ήμουν έγκυος με τον γιο μου, είναι αστείο πόσα πράγματα ο κόσμος σου προσθέτει όταν είσαι έγκυος, τις ελπίδες τους, τις κριτικές τους ή την επιθυμία τους, πολλά πέφτουν πάνω σε μία έγκυο γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά.

Στην ουσία δεν ήθελε ο κόσμος να μελετήσει ενδελεχώς την κατάστασή της, παρά επιθυμούσε να το ζήσει ανεπηρέαστη. Και ενώ ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός, υπήρχαν εμπειρίες που δεν ήταν οι καλύτερες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. "Θα είχα ανθρώπους να μου λένε συνέχεια, πόσο τέλειο είναι. Και ενώ ήμουν αναμφίβολα ενθουσιασμένη που ήμουν έγκυος, με κάποιους τρόπους, είχα επίσης κάποια όχι και τόσο ωραία συναισθήματα γι'αυτό και αυτό θα το μελετούσαν. Μιλάω για γυναίκες που ήταν κοντά μου. Το περιμένεις από άντρες, αλλά όχι από γυναίκες", εξομολογήθηκε.
 
Αυτό που ήθελε να πει είναι πως δεν θα ήταν σε θέση να ακούσει την κριτική κανενός και κυρίως καμίας γυναίκας, η οποία κανονικά θα έπρεπε να την καταλαβαίνει. "Νιώθω πως πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια σε ό,τι έχει να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, αλλά αυτό παραμένει κάπως στους Σκοτεινούς Αιώνες. Τόση κριτική, είναι τρελό", υπογράμμισε.

Διαβάστε Επίσης