Πρίγκιπας Κάρολος- Καμίλα Πάρκερ | Η ξεχωριστή φωτογραφία της Meghan και του Harry που έχουν στο σπίτι τους

Η φωτογραφία από το σαλόνι του Καρόλου και της Καμίλα στο Clarence House.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Καμίλα Πάρκερ δέχτηκε στο σπίτι της στο Clarence House την Kat Cordiner, την Abby Johnston και την Charlotte Irving για να συζητήσουν για την προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς οργανισμούς υπέρ των ασθενών με καρκίνο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου φωτογραφήθηκε στο καθιστικό του σπιτιού δίνοντας μια γεύση από τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για τον χώρο, δείχντοντας ότι –όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και η Kate Middleton- έχει πολλές κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle την ημέρα του γάμου τους που ο Κάρολος είχε συνοδεύσει τη νύφη μέσα στην εκκλησία, μια ξεχωριστή στιγμή από τον βασιλικό γάμο.

Πρίγκιπας Κάρολος- Καμίλα Πάρκερ | Η ξεχωριστή φωτογραφία της Meghan και του Harry που έχουν στο σπίτι τους

Σε μια άλλη φωτογραφία ποζάρει ο Harry μόνος του κατά τη διάρκεια των Invictus Games to 2014, ενώ στις άλλες φαίνεται η βασιλική οικογένεια στη βάπτιση του πρίγκιπα Louis, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Πρόσφατα η 74χρονη δούκισσα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κάνοντας μια εκδήλωση στο Clarence House όπου συναντήθηκε και με την Emerald Fennell, την ηθοποιό που την ενσαρκώνει στη τρίτη και την τέταρτη σεζόν της σειράς The Crown. "Ήταν πολύ όμορφο να την γνωρίσω την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιατί κάνει τόσα πολλά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για γυναίκες" είπε αργότερα η ηθοποιός για την γνωριμία της με την μελλοντική queen consort του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε Επίσης