Η Καμίλα συναντήθηκε για πρώτη φορά με το τηλεοπτικό alter-ego της στη σειρά "The Crown", Emerald Fennell

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως είχε πολύ άγχος να γνωρίσει τη δούκισσα της Κορνουάλης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ταλαντούχα ηθοποιός, σκηνοθέτις και βραβευμένη με Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίουEmerald Fennell, εμφανίστηκε σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στην οικία Clarence, έχοντας μία παράξενη συνάντηση με την Καμίλα, σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η ηθοποιός είχε υποδυθεί τη δούκισσα της Κορνουάλης στη σειρά "The Crown", που αφηγείται τα γεγονότα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, για τον 3ο και τον 4ο κύκλο, δηλώνοντας πως είχε πολύ άγχος να γνωρίσει από κοντά τη γυναίκα που είχε ενσαρκώσει. 

Emerald Fennell - Καμίλα

Όπως αναφέρουν πηγές, οι δύο κυρίες συνομίλησαν, γελαστές και φωτογραφήθηκαν μαζί. "Ήταν εξαιρετικά όμορφο να τη γνωρίσω σήμερα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γιατί, ξέρετε, κάνει τόσα πολλά πράγματα για τόσους, κυρίως γυναικείους φιλανθρωπικούς οργανισμούς", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Μάλιστα, θέλοντας να αστειευτεί, υποστήριξε πως ήταν πολύ αγχωμένη, καθώς φοβόταν μην την πετούσαν από τον Πύργο.

Η Fennell, όμως, δεν αποκάλυψε τι ήταν ακριβώς αυτό που συζήτησαν, αλλά εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη δράση και τη στάση της Καμίλα. "Ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό και πάντα το διαχειρίζεται με χάρη", σημείωσε η σκηνοθέτις. 

Ωστόσο, η Fennell δεν ήταν η μόνη που αστειεύτηκε με το γεγονός της συνάντησής τους, καθώς και η Καμίλα στην ομιλία της, έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο. "Για μένα είναι καθησυχαστικό να ξέρω πως αν φύγω από τη ζωή οποιαδήποτε στιγμή, το φανταστικό alter-ego μου είναι εδώ για να αναλάβει δράση. Γι' αυτό, Emerald, να είσαι προετοιμασμένη", δήλωσε η δούκισσα της Κορνουάλης, προκαλώντας γέλια στο κοινό.

Η Fennell, η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της στη σειρά, έδωσε τη σκυτάλη στην ηθοποιό Olivia Williams, η οποία θα υποδυθεί τη δούκισσα της Κορνουάλης σε μεγαλύτερη ηλικία και ειδικότερα στις επόμενες σεζόν, 5 και 6. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού από τα γυρίσματα του νέου κύκλου,- αποκαλύπτοντας την ομοιότητά της με την Καμίλα - ο οποίος θα ακολουθήσει τα γεγονότα της δεκαετίας του '90, που αφορούν τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης