Η Καμίλα αναφέρθηκε πρώτη φορά on camera στο γεγονός ότι θα στεφθεί βασίλισσα

Η δούκισσα της Κορνουάλης δεν είχε κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι τώρα για την αναβάθμισή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από την ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ, κατά την οποία έδωσε την συγκατάθεσή της η Καμίλα να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και τη χαρά του, μέσω μίας ανάρτησης που είχε κάνει στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media. Μέχρι πρόσφατα, όμως, η δούκισσα της Κορνουάλης δεν είχε σχολιάσει το γεγονός, κάτι που άλλαξε στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της. 

Διαβάστε Επίσης

Η Καμίλα εμφανίστηκε στην εκπομπή του BBC, Woman's Hour, στην οποία μίλησε με την παρουσιάστρια Emma Barnett, για το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και το έργο που έχει προσφέρει η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου στα θύματα αυτής. Η συζήτηση μαγνητοσκοπήθηκε στην κατοικία που διαμένει με τον πρίγκιπα Κάρολο, Clarence House, όπου συνομίλησε επίσης με τη Diana Parks, τη γυναίκα που την ενέπνευσε να ασχοληθεί με το ζήτημα, η οποία είχε χάσει την κόρη της, αφού τη δολοφόνησε ο σύζυγός της. 

Τότε, ήταν που δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την παρουσιάστρια για τον νέο της τίτλο, στην οποία απάντησε: "Φυσικά, είναι μία τεράστια τιμή. Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο". Επιπλέον, δήλωσε πως παρά την αλλαγή του στάτους της, δεν θα σταματήσει να ασχολείται με το υψίστης σημασίας ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, εξηγώντας πως "σίγουρα βοηθάει (ο τίτλος). Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτούς τους σκοπούς".

Η ίδια δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να αφήσει το έργο της στη μέση, ευχόμενη πως θα συνεχίσει να βοηθάει όσο μπορεί τα θύματα μέχρι το τέλος της ζωής της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα της Κορνουάλης μιλάει ανοιχτά για την υποστήριξή της προς όλους εκείνους που έχουν πληγεί από το φαινόμενο.

Στην ίδια εκπομπή, η Καμίλα αναφέρθηκε, επίσης, και στους εορτασμούς που θα λάβουν χώρα για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, δηλώνοντας ενθουσιασμένη. "Είναι πάντα ωραίο να έχεις κάτι χαρούμενο να περιμένεις. Εννοώ πως έχουμε περάσει όλοι πολύ δύσκολες στιγμές. Κλειδωθήκαμε μακριά από την οικογένειά μας και τους φίλους μας. Και τώρα μπορούμε να συναντηθούμε ξανά και να γιορτάσουμε", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε Επίσης