Sophie Wessex | Η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη

O beauty κανόνας του Παλατιού που δεν ακολούθησε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sophie, δούκισσα του Wessex, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη εκπροσωπώντας τη βρετανική μοναρχία και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα επίσημο ταξίδι, αποφάσισε να σπάσει έναν βασικό beauty κανόνα που επιβάλλει το Παλάτι στα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Edward που τυγχάνει να είναι και η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με άψογο στιλ όμως – αντίθετα με την Kate Middleton- είχε αποφασίσει να μην κάνει το μανικιούρ που συνηθίζουν οι royals. Η Sophie είχε βάψει τα νύχια της σε μια berry απόχρωση, πολύ πιο σκούρα δηλαδή από τα διάφανα ή τα nudes που επιλέγουν οι Βρετανίδες royals.

H Kate Middleton που πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα William συνήθιζε να βάφει τα νύχια της με έντονα χρώματα δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με έντονο μανικιούρ ως δούκισσα του Cambridge. Τον ίδιο κανόνα ακολουθεί, άλλωστε, και η βασίλισσα Ελισάβετ που από το 1989 χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια απόχρωση.

Παρά το γεγονός ότι η Sophie έσπασε το beauty πρωτόκολλο του Παλατιού, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της επιλέγοντας σοφιστικέ και πολύ στιλάτα looks, όπως ένα blazer από τη συλλογή της Victoria Beckham αλλά και Jimmy Choo γόβες.

Διαβάστε Επίσης