Πώς ο πρίγκιπας George παραμένει συνδεδεμένος με τους γονείς του τώρα που βρίσκονται στην Καραϊβική

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρίσκονται σε 8ημερη περιοδεία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τις τελευταίες ημέρες, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρίσκονται σε 8ημερη περιοδεία στην Καραϊβική, αφήνοντας τα τρία παιδιά τους πίσω στην Αγγλία. Ξεκινώντας το ταξίδι τους από το Μπελίζ, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ανέφεραν σε συζητήσεις τους πως ο πρίγκιπας George έχει τον τρόπο να μένει συνδεδεμένος μαζί τους, ακόμη κι αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. 

Διαβάστε Επίσης

Αρχικά, οι γονείς εξήγησαν πως τα παιδιά τους σίγουρα ζηλεύουν που εκείνοι ταξιδεύουν, ενώ οι μικροί πρίγκιπες μένουν σπίτι, προσθέτοντας πως "ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα ξανά και να δείξουμε στα παιδιά αυτή την πανέμορφη χώρα". 

Επιπλέον, ο πρίγκιπας William κατά τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους, υποστήριξε πως ο πρίγκιπας George εντοπίζει στον χάρτη τις χώρες τις οποίες οι γονείς του επισκέπτονται, βάζοντας πινέζες και δείχνοντάς τις στην πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. "Τους ενημερώνουμε για του πού βρισκόμαστε και εκείνος μας βρίσκει στον χάρτη και βάζει μία πινέζα, ενώ το μοιράζεται με τα υπόλοιπα", είπε χαρακτηριστικά.

Kate Middleton, πρίγκιπας William

"Πάντα ρωτάνε πού θα πάμε και τούς δείχνουμε στον χάρτη", εξήγησε σε μία παρέα ο δούκας του Cambridge, ενώ η Middleton πρόσθεσε πως "νομίζω τα παιδιά μας θα ζηλέψουν", όσο άπλωναν σοκολάτα στα τσιπς τορτίγιας. 

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William τη χθεσινή ημέρα αποχαιρέτησαν το Μπελίζ και κατευθύνθηκαν προς τη Τζαμάικα, όπου θα μείνουν για δύο ημέρες. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στις Μπαχάμες, όπου θα μείνουν μέχρι το Σάββατο, την ημέρα αναχώρησής τους για την Αγγλία. 

Διαβάστε Επίσης