Πρίγκιπας Κάρολος- Καμίλα Πάρκερ | Το βίντεο που τους δείχνει να χορεύουν έναν παραδοσιακό ιρλανδικό χορό

O διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκαν την Ιρλανδία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν είναι οι μόνοι που αρέσκονται στο να δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, αφού και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ πρόσφατα έδειξαν ότι χορεύουν και μάλιστα αρκετά καλά.

Διαβάστε Επίσης

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκαν την Ιρλανδία και ενώ βρίσκονταν σε ένα πολιτιστικό κέντρο χόρεψαν με τους παρευρισκόμενους έναν παραδοσιακό ιρλανδικό χορό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται ο πρίγκιπας της Ουαλίας να χορεύει μαζί με την σύζυγό του ακολουθώντας τα δύσκολα βήματα, αν και πιο αργά από ό,τι συνηθίζεται. Σε ένα δεύτερο βίντεο, ο Κάρολος συνόδευσε μια χορεύτρια σε ένα δεύτερο χορό, ενώ και η Καμίλα χόρεψε με ένα καβαλιέρο στους ρυθμούς ενός παραδοσιακού ιρλανδικού τραγουδιού.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Ιρλανδία για να προωθήσει την σημαντική ιρλανδική μουσική κουλτούρα και φυσικά δεν μπορούσε να μην χορέψει τα παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής. Μετά τον χορό, επισκέφτηκαν μια τοπική αγορά όπου συνομήλισαν με τους ντόπιους ενώ επισκέφτηκαν και τον Βράχο του Κασέλ αλλά και μια εκκλησία.

Διαβάστε Επίσης