Meghan Markle | Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο podcast της δούκισσας του Sussex

Τα θέματα συζήτησης και η ημερομηνία της κυκλοφορίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να έχουν ήδη αρχίσει να "φέρνουν στη ζωή" τα πρότζεκτ για τα οποία είχαν συμφωνήσει με μεγάλους κολοσσούς, σύντομα η δούκισσα του Sussex θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο podcast της στο Spotify. 

Διαβάστε Επίσης

Περί τίνος πρόκειται; 

Έχοντας παλέψει μέσα στα χρόνια, πολύ πριν συναντηθεί με τον πρίγκιπα Harry, για τα δικαιώματα των γυναικών και ούσα ένθερμη υποστηρίκτρια του φεμινισμού, η σειρά podcast της δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα. Το "Archetypes", όπως ονομάζεται, θα προσπαθήσει να ερευνήσεις τις ταμπέλε που οι γυναίκες προσπαθούν να αποφύγουν, μέσω συζητήσεων και ιστοριών. Όπως ανέφερε η ίδια στο teaser "έτσι μιλάμε για τις γυναίκες: οι λέξεις με τις οποίες μεγαλώνουμε τα κορίτσια μας και πώς τα media παρουσιάζουν τις γυναίκες πίσω σε εμάς. Ωστόσο, από πού προέρχονται αυτά τα στερεότυπα. Και πώς εξακολουθούν να εμφανίζονται και να ορίζουν τις ζωές μας;". Όπως πρόσθεσε, το podcast θα περιλαμβάνει συζητήσεις με γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά το πώς λειτουργούν οι λέξεις, αλλά και με ιστορικούς για να εντοπίσουν το πότε ακριβώς ξεκίνησε το φαινόμενο αυτό. 

Γιατί ονομάστηκε Achetypes;

Το "Archetypes" δεν ήταν τυχαία επιλογή, καθώς πέρα από τον ορισμό της, έχει τη ρίζα της λέξης "Archewell" (αρχή) , που λέγεται η εταιρεία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, της οποίας το όνομα εμπνεύστηκαν από εκείνο του γιου της Archie. 

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Με τη συμφωνία να έχει υπογραφεί από το 2020 και το πρώτο αποκλειστικό podcast να έχει κυκλοφορήσει τα περασμένα Χριστούγεννα, η Markle θα κάνει πρεμιέρα με τη σειρά "Archetypes" το καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ακριβής ημερομηνία.

Διαβάστε Επίσης