Πριγκίπισσα Charlotte | Η αγάπη της για το χόμπι που λατρεύει η βασίλισσα Ελισάβετ

Οι ομοιότητες της κόρης των Cambridges με τη μόναρχη δεν αφορούν μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συζητηθεί η ομοιότητα που υπάρχει ανάμεσα στην πριγκίπισσα Charlotte και τη βασίλισσα Ελισάβετ, με τις παιδικές φωτογραφίες της αρχηγού του κράτους να επιβεβαιώνουν πως οι δύο royals είναι σαν δύο σταγόνες νερό. Απ 'ό,τι φαίνεται, τα κοινά σημεία μεταξύ τους είναι περισσότερα, αφού η δισέγγονη της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε το χόμπι που λατρεύει η ίδια η μονάρχης.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 6χρονη Charlotte είναι μία πολύ καλή ιππέας, ένα χαρακτηριστικό που διατηρεί και η προ-γιαγιά της, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ξεκινήσει μαθήματα ιππασίας από την ηλικία των 3 ετών. Άλλωστε, είναι γνωστή η αγάπη της για τα άλογα, καθώς πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να ιππεύει στις εκτάσεις των κατοικιών της. 

βασίλισσα Ελισάβετ

Φαίνεται, λοιπόν, πως η νέα γενιά απολαμβάνει το χόμπι της αρχηγού του κράτους, καθώς εκτός από την πριγκίπισσα Charlotte, και οι πρίγκιπες George και Louis έχουν εξασκηθεί με τα πόνι τους. Πιο αναλυτικά, τα παιδιά των Kate Middleton και πρίγκιπα William ξεκίνησαν την ιππασία, όσο βρίσκονταν στην κατοικία τους Anmer Hall στο Norfolk κατά τη διάρκεια του lockdown. 

Ο πρίγκιπας William δηλώνει ενθουσιασμένος που τα παιδιά του έχουν βρει ενδιαφέρον στην αγαπημένη ασχολία της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία μέχρι την ηλικία των 6 ετών, μπορούσε να ιππεύσει μόνη της, χωρίς βοήθεια. 

Ωστόσο, τον περασμένο Οκτώβριο η βασίλισσα αναγκάστηκε να σταματήσει την ιππασία ύστερα από σύσταση του γιατρού της, ώστε να μην καταπονεί τον οργανισμό της. "Η βασίλισσα είναι στενοχωρημένη που δεν μπορεί ιππεύσει τα άλογά της, που είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, όμως ξεκουράζεται και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να επιστρέψει σε φόρμα. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στα άλογά της το συντομότερο και σε καμία περίπτωση δε νιώθει πως οι ημέρες ιππασίας είναι πίσω της", είχε δηλώσει πηγή από το Παλάτι.

Η πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα, γεγονός που μαρτυρά πως δύσκολα θα επιστρέψει στην αγαπημένη της ασχολία. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να δίνει οδηγίες και συμβουλές στα δισέγγονά της. 

Διαβάστε Επίσης