Η Kate Middleton κανόνιζε τα προγράμματα των παιδιών της, ανεξάρτητα από το ταξίδι της στην Καραϊβική

Πώς η δούκισσα του Cambridge κατάφερε να μείνει ενημερωμένη για την καθημερινότητα των παιδιών της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν ο τίτλος της και η θέση της στη βασιλική οικογένεια απαιτούν από εκείνη να ασχολείται ώρες ακόμα και μέρες ολόκληρες υπέρ του Στέμματος, μακριά από τα παιδιά της, η Kate Middleton καταφέρνει να μένει ενημερωμένη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους μικρούς πρίγκιπες. 

Διαβάστε Επίσης

Ενώ, λοιπόν, προσπαθούσε να καταπολεμήσει το jet lag, κατά την 8ημερη βασιλική περιοδεία στην Καραϊβική, έμενε ξύπνια και έστελνε μηνύματα για να οργανώνει τα προγράμματα των George και Charlotte για τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους. Η Καραϊβική βρισκόταν 5 ώρες πίσω από το Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε όταν η Kate ξεκινούσε την ημέρα της, τα παιδιά της είχαν ολοκληρώσει τα μαθήματά τους στο σχολείο. 

Όπως είναι γνωστό, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George παρακολουθούν μαθήματα στο ιδιωτικό σχολείο  Thomas's Battersea στο Λονδίνο, όπου εκεί διατηρούν το επώνυμο Cambridge.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών τους, η Charlotte και ο George ήθελαν να γνωρίζουν πού βρίσκονται ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ αν ταξίδευαν μαζί τους, θα ήθελαν σίγουρα όλη την ημέρα να βρίσκονται στη θάλασσα. 

Μάλιστα, όταν οι διάσημοι γονείς βρίσκονται μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο, διατηρούν μία "παράδοση" με τα παιδιά τους, για την οποία πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει ο πρίγκιπας William. Από την άλλη, και η Kate Middleton πέρα από το ότι προσπαθεί να έχει τον έλεγχο, παρά την απουσία της, έχει βρει τον τρόπο να "παίρνει" μαζί της τα παιδιά της, ακόμα κι αν εκείνα βρίσκονται πίσω στο Παλάτι. 

Διαβάστε Επίσης