H Kate Middleton στις Μπαχάμες | Όλα τα looks από τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας στην Καραϊβική

Οι λεπτομέρειες των εμφανίσεων της δούκισσας του Cambridge.

Η Πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την 8ημερη περιοδεία τους στην Καραϊβική. Αρχικός σταθμός της περιοδείας ήταν το Μπελίζ, ενώ ακολούθησαν οι επισκέψεις στην Τζαμάικα και τις Μπαχάμες- όλες χώρες μέλη της κοινοπολιτείας. Η βασιλική περιοδεία - που ήταν και η πρώτη εκτός Βρετανίας μετά την πανδημία- πραγματοποιήθηκε με αφορμή τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β', ωστόσο το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο και με πολλές διαμαρτυρίες κατά της αποικιοκρατίας. Αυτό, όμως, που σημείωσε απόλυτη επιτυχία ήταν το fashion diplomacy της δούκισσας του Cambridge, που φρόντισε με τις εμφανίσεις της να τιμήσει κάθε χώρα και να είναι συνεπής στιλιστικά με τις περιστάσεις. 

Η Kate Middleton στις Μπαχάμες 

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William προσγειώθηκαν στις Μπαχάμες στις 24 Μαρτίου και παρέμειναν στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής ως τις 26 Μαρτίου έχοντας προλάβει να συμπεριλάβουν διάφορες συναντήσεις και δραστηριότητες στο πρόγραμμά τους. Το στιλ της Kate περιελάμβανε από sporty looks μέχρι "πριγκιπικά" φορέματα και λαμπερά κοσμήματα συμβατά κάθε φορά με τη φύση της επίσκεψης και τον χαρακτήρα του event. 

Αναλυτικά: 

#1

H Kate Middleton στις Μπαχάμες | Όλα τα looks από τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας στην Καραϊβική

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge προσγειώνονται στο διεθνές αεροδρόμιο Lynden Pindling της πρωτεύουσας Νασάου στις Μπαχάμες. Η Kate ακολουθώντας το στιλιστικό μοτίβο των αφίξεων της στους σταθμούς της περιοδεία της που προηγήθηκαν, κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα της σημαίας της χώρα, το τιρκουάζ. 

Kate Middleton

Το κομψό μίντι φόρεμα με φούστα σε Α γραμμή ανήκει στη συλλογή της αγαπημένης της σχεδιάστριας Emilia Wickstead. Η δούκισσα κρατούσε ένα φάκελο στην ίδια απόχρωση με το φόρεμά της, φορούσε κρεμαστά σκουλαρίκια από χρυσά και τιρκουάζ πέτρες από τη συλλογή Sézane και οι γόβες της είναι ένα ζευγάρι nude suede Gianvito Rossi

Kate Middleton

Το ίδιο ζευγάρι γόβες και φόρεμα της Emilia Wickstead φορούσε κι όταν αποχώρησε, την ίδια μέρα νωρίτερα, από τη Τζαμάικα. Μόνο που το φόρεμα για την αποχώρησή της- που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν- ήταν πράσινο και το συνδύασε με διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια με κίτρινη πέτρα (από το brand Kiki McDonough) και μια καρφίτσα της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία απεικονίζει το εθνικό πτηνό της Τζαμάικα, το Doctor Bird (κολίμπρι), και είχε προσφερθεί ως δώρο στη βασίλισσα στο δικό της ταξίδι στην Τζαμάικα (2002).

#2

Kate Middleton

Η δεύτερη μέρα του ταξιδιού στις Μπαχάμες είχε πλούσιο πρόγραμμα. Ξεκίνησε με επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο στο Νασάου, για την οποία η Kate επέλεξε να φορέσει ένα μίντι σιφόν φόρεμα με πιέτες και κουμπάκια στο μπούστο στο χρώμα της μέντας. Το ρομαντικό φόρεμά της, που ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή Self-Portrait, συνδύασε με λευκές "Romy 85'" γόβες Jimmy Choo και χρυσά σκουλαρίκια της Nadia Irena. 

Kate Middleton
Kate Middleton

Στη συνέχεια, το βασιλικό ζεύγος έλαβε μέρος στην ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα που διοργανώθηκε για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στο Montagu Bay στην πρωτεύουσα, με τη δούκισσα του Cambridge να κάνει την έκπληξη φορώντας ένα κοντό - για τα βασιλικά δεδομένα- σορτσάκι. Βεβαίως, το outfit της ήταν πλήρως εναρμονισμένο με την περίσταση: φορούσε το κοντό σoρτς με λευκό polo μπλουζάκι (από το brand Gill) και αδιάβροχο sailing jacket από το εξειδικευμένο brand Tribord. Τα αθλητικά της ήταν ένα ζευγάρι λευκά Superga, ενώ φορούσε και κλασικά γυαλιά ηλίου Ray-Ban.

#3

Kate Middleton
Kate Middleton

Η δεύτερη μέρα έκλεισε με το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Κυβερνήτης των Μπαχαμών,  Cornelius A. Smith, στο Baha Mar Resort. Η Kate Middleton επέλεξε να ντυθεί με μια βραδινή couture δημιουργία της σχεδιάστριας Phillipa Lepley, η οποία εξειδικεύεται στα νυφικά και το eveningwear. Το εντυπωσιακό σατέν φόρεμα με το crossover τοπ και τους φιόγκους στις τιράντες, σε ελαφριά τιρκουάζ απόχρωση, η δούκισσα συνδύασε μ' ένα ζευγάρι γόβες "Rania 105" διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski του Gianvito Rossi, με μπλε σατέν clutch της Lulu Guinness και κοσμήματα (κολιέ και σκουλαρίκια) από τη συλλογή Van Cleef & Arpels. 

#4

Kate Middleton

Στις 26 Μαρτίου και πριν αναχωρήσουν για τη Μεγάλη Βρετανία, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν το νησί Great Abaco, όπου στην εκκλησία Daystar Evangelical είχαν συνάντηση με μέλη της κοινότητας τα οποία τους διηγήθηκαν από πρώτο χέρι τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Ντόριαν το 2019 - σχεδόν το 70% των σπιτιών στα νησιά καταστράφηκαν και οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές ήταν μεγάλες. Το ζευγάρι απέτισε φόρο τιμής και το Memorial Wall που έχει στηθεί στη μνήμη των θυμάτων. 

Kate Middleton

Για την περίσταση, η Kate φόρεσε ένα shirt-style μίντι φόρεμα σε ροζ με zebra μοτίβα από το δημοφιλές λονδρέζικο brand Rixo, το οποίο συνδύασε με καφέ εσπαντρίγιες Castañer, ένα ροζ clutch από το brand Emmy London και τα χρυσά σκουλαρίκια της Nadia Irena, που είχε φορέσει και σε προηγούμενη εμφάνιση. Όσο για τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου, το ζευγάρι που επέλεξε για το look της είναι το μοντέλο Henrietta Light Tortoise (ταρταρούγα) από το λονδρέζικο brand Finlay.

Kate Middleton

Για το τέλος της περιοδείας της, η Kate Middleton κράτησε μια ιδιαίτερα κομψή και θηλυκή εμφάνιση - που θύμισε λίγο Diana: η δούκισσα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο φορώντας ένα μεταξωτό ζακάρ peplum μίντι φόρεμα με φλοράλ μοτίβα και ζώνη στη μέση από τη συλλογή της Alessandra Rich, το οποίο συνδύασε με δερμάτινο clutch Salvatore Ferragamo σε λευκό χρώμα, λευκές γόβες Gianvito Rossi και σκουλαρίκια από λευκό χαλαζία του Patrick Mavros

Διαβάστε Επίσης