Πριγκίπισσα Charlotte | Γιατί δεν της επιτρέπεται να έχει καλύτερη φίλη

Για ποιο λόγο η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William δεν έχει μέχρι τώρα μία καλύτερη φίλη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στα σχολικά μας χρόνια όλες είχαμε μία καλύτερή φίλη, με την οποία καθόμασταν στο ίδιο θρανίο, ανταλλάσσαμε μυστικά και ήταν πάντα εκείνη που ήταν η πρώτη καλεσμένη στα πάρτι μας. Για την πριγκίπισσα Charlotte, δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν της επιτρέπεται να έχει μία καλύτερη φίλη. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανέφερε η Jane Moore, πρώην βασιλική ανταποκρίτρια, η 7χρονη κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, όπως και όλοι συμμαθητές της δεν έχουν καλύτερους φίλους, όπως ορίζει το σχολείο. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Το Thomas's Battersea, στο οποίο είναι μαθήτρια η πριγκίπισσα Charlotte, στοχεύει στην καλοσύνη και στη συμπερίληψη, συνεπώς προκειμένου να μη δημιουργούνται κλίκες και πολλά παιδιά να μη μένουν μόνα τους, δεν τους επιτρέπεται να αναπτύξουν φιλία αποκλειστικά με ένα μόνο άτομο. "Είναι ένα πολύ καλό μικρό σχολείο για τον λόγο πως επικεντρώνεται στην καλοσύνη, όπου δίνεται μεγάλη σημασία", δήλωσε η Moore, εξηγώντας πως υπάρχει μία πολιτική κατά την οποία, αν ένα παιδί κάνει πάρτι και δεν είναι όλα τα παιδιά καλεσμένα, τότε δεν πρέπει να δώσει τις προσκλήσεις μέσα στην τάξη, για να μη νιώσει κάποιο αποκομμένο. 

Princess Charlotte, Kate Middleton, Prince George,  Prince William

Στην ουσία, όπως δήλωσε η Moore, το σχολείο δεν ενθαρρύνει τα παιδιά να έχουν καλύτερους φίλους, παρά να είναι όλοι μαζί φίλοι. Και πέρα από το σχολείο και οι ίδιοι οι γονείς οφείλουν να διατηρούν την ίδια γραμμή με τους εκπαιδευτικούς, αφού όπως έχουν αποδείξει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, πρέπει να έχουν έντονη εμπλοκή με την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Διαβάστε Επίσης