Πριγκίπισσα Diana | Το throwback βίντεο που αποκαλύπτει τι είδους μαμά ήταν

Ένα παλιό βίντεο της πριγκίπισσας του λαού έκανε τον γύρο του TikTok, προκαλώντας συγκίνηση στο κοινό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Παρά τη θέση της στη βασιλική οικογένεια και το γεγονός πως πριν από το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο, επρόκειτο να γίνει η επόμενη βασίλισσα της Αγγλίας, η πριγκίπισσα Diana ήθελε να μεγαλώσει τους δύο γιους της, William και Harry, όσο πιο φυσιολογικά γινόταν, χωρίς να τους στερεί τις στιγμές τρυφερότητας. Το αντίθετο, μάλιστα. 

Διαβάστε Επίσης

Η Diana, έχοντας χάσει τη μητρική στoργή, αφού οι γονείς της πήραν διαζύγιο όταν ήταν αρκετά μικρή, επιθυμούσε να δώσει στα παιδιά της όλη την αγάπη της, που η ίδια είχε στερηθεί. Θα έλεγε, λοιπόν, κανείς πως ήταν μια κανονική μαμά, έχοντας ως προτεραιότητα τους δύο μικρούς πρίγκιπες, όπως αποκαλύπτει το throwback βίντεο που τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του TikTok. 

Πιο αναλυτικά, τα στιγμιότυπα χρονολογούνται από το 1986, όταν είχε γίνει ένα γύρισμα στην κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου, Highgrove, παρουσιάζοντας την πριγκίπισσα του λαού σε ηλικία 25 ετών να παίζει με τα παιδιά της. Ντυμένοι με στρατιωτικές στολές καμουφλάζ, οι William και Harry χαίρονται να παίζουν στον απέραντο κήπο της βασιλικής κατοικίας, με τον δούκα του Cambridge να μην θέλει να μπει στο σπίτι, τη στιγμή που του φώναξε η μητέρα του. 

Τότε, η πριγκίπισσα Diana δοκίμασε κάτι που πολλές μαμάδες έχουν επιχειρήσει να κάνουν, προκειμένου να μεταπείσουν τα παιδιά τους. "Εντάξει. Τότε ο Harry θα απολαύσει όλη τη διασκέδαση", αποκρίθηκε η Diana, με τον πρίγκιπα William να τρέχει, φωνάζοντας "Όχι, όχι εντάξει", μπαίνοντας μαζί της στο σπίτι.

"Αυτό είναι τόσο μαμαδίστικο που είπε" σχολίασε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλλος ανέφερε πως "αγαπώ το πώς σήκωσε το χέρι της, λέγοντας εντάξει. Λειτουργεί κάθε φορά". 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Επίσης