Πριγκίπισσα Ευγενία | Το δώρο που έλαβε από την βασίλισσα Ελισάβετ και δεν χρησιμοποίησε ποτέ

Η βασίλισσα Ελισάβετ χάρισε ένα μάλλον υπερβολικό δώρο στην πριγκίπισσα Ευγενία όταν ήταν επτά ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H βασίλισσα Ελισάβετ διατηρούσε πάντοτε μια ιδιαίτερα στοργική σχέση με τα οκτώ εγγόνια της, ασχέτως που το τελευταίο διάστημα έχει "πικραθεί" από την συμπεριφορά του αγαπημένου της πρίγκιπα Χάρι. Αναπτύσσοντας έναν ισχυρό δεσμό αγάπης, η 95χρονη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να φροντίζει για την τύχη τους και να προσφέρει την βοήθεια της, χωρίς διακρίσεις.

Προφανώς και δεν πρόκειται για την συνηθισμένη γιαγιά που έχουμε στο μυαλό μας, η οποία δίνει κρυφά χαρτζιλίκι και μαγειρεύει τις πιο νόστιμες τηγανιτές πατάτες, όμως η βασίλισσα έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να επιδεικνύει την γενναιοδωρία της απέναντι σε αυτά. Όπως ακριβώς συνέβη στα έβδομα γενέθλια της πριγκίπισσας Ευγενίας. Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της δούκισσας Σάρα δέχτηκε ένα δώρο που ποτέ δεν περίμενε από την γιαγιά της, τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία.

Το πανάκριβο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ προοριζόταν ουσιαστικά τόσο σε εκείνη, όσο και στην αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη, όμως καμία από τις δύο δεν χρησιμοποίησε ποτέ και δε στην διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. Το 1997, η βασίλισσα αναζητώντας το "τέλειο" δώρο, έπεσε πάνω στην υπερπολυτελή κατοικία Birch Hall, στο Σάρρεϋ της Αγγλίας, και δέχτηκε να το αγοράσει, προκειμένου οι δύο εγγονές της να μετακομίσουν σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Womantoc.gr