Η πριγκίπισσα Άννα θα γίνει η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που θα λάβει αυτό τον τιμητικό τίτλο

Η νέα τιμή που ενδέχεται να αποκτήσει η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν έχει ανακηρυχθεί τυχαία για αρκετές χρονιές το πιο σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ μάλιστα φημίζεται για τις αντοχές και την ενέργειά της. Η πριγκίπισσα Άννα, η μοναχοκόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου αποτελεί μία royal πολύ σεβαστή από το κοινό, η οποία ενδέχεται να δεχθεί μία σημαντική θέση. Μάλιστα, αναλαμβάνοντας τον νέο αυτό τίτλο, θα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που θα έχει λάβει αυτή την τιμή. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, φημολογείται πως η βασιλική πριγκίπισσα πρόκειται να πάρει τον τίτλο του αρχηγού των βασιλικών πεζοναυτών. Όπως ανακοινώθηκε, έχουν ήδη προγραμματιστεί διάφοροι στρατιωτικοί διορισμοί από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ένας από αυτούς που αφορά την πριγκίπισσα Άννα και τον πιθανό νέο της τίτλο ως Γενικός Επικεφαλής των Πεζοναυτών.

Άλλωστε, πολλά είναι τα στρατιωτικά κλιμάκια που έχουν μείνει χωρίς τιμητικό αρχηγό, ύστερα από την παραίτηση του πρίγκιπα Harry, αλλά και την απομάκρυνση του πρίγκιπα Andrew. Εξάλλου, δεν αποτελεί κάτι αφύσικο για την πριγκίπισσα Άννα, αφού γνωρίζει τη ζωή από μέσα, δεδομένου ότι είναι παντρεμένη με τον Ναύαρχο Sir Tim Lawrence. 

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε αν πράγματι η πριγκίπισσα Άννα οριστεί ως αρχηγός των πεζοναυτών θα είναι μία απόφαση που θα μείνει στην ιστορία, αφού ποτέ μέχρι τώρα καμία γυναίκα δεν είχε αυτό τον βαθμό. Ειδικότερα, ανάμεσα στις υποχρεώσεις της πριγκίπισσας Άννας θα είναι να επιθεωρεί την εκπαίδευση των πεζοναυτών, αλλά και να παρίσταται στις επίσημες τελετές. "Η πριγκίπισσα Άννα έχει μία μακρά παράδοση με το να δουλεύει με το Βασιλικό Ναυτικό και θα ήταν ιδανική για τον ρόλο. Ο Harry ήταν μαζί μας για λίγο χρονικό διάστημα και του δώσαμε έναν πράσινο μπερέ, που αφορά μόνο λίγους ανθρώπους, όμως μετά αναγκάστηκε να αποσυρθεί", δήλωσε ένας πρώην βασιλικός πεζοναύτης. 

Διαβάστε Επίσης