Πριγκίπισσα Άννα | Η μόνη ερώτηση που οι δημοσιογράφοι δεν τολμούν να τη ρωτήσουν

Αν και η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αγαπητή στο κοινό, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα Μέσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Άννα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας από το κοινό, καθώς πρόσφατα αναδείχθηκε ως η πιο σκληρά εργαζόμενη, ενώ όπως αποδεικνύεται από κάθε δημόσια εμφάνισή της, έχει κληρονομήσει το χιούμορ του πατέρα της, πρίγκιπα Φιλίππου. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι νιώθουν απειλή όταν βρίσκονται κοντά της, γι'αυτό κιόλας δεν τολμούν να της κάνουν μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, που δέχονται άλλες royals.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, πρόσφατα η πριγκίπισσα Άννα εμφανίστηκε με την Kate Middleton στην πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση, όπου όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν ποιον σχεδιαστή επέλεξε να φορέσει η δούκισσα του Cambridge. Αντίθετα, το ίδιο δε συνέβη με τη βασιλική πριγκίπισσα, καθώς κανείς δεν τόλμησε να της κάνει αυτή την ερώτηση. 

Σύμφωνα με τον βασιλικό ανταποκριτή, Richard Palmer, το λουκ της πριγκίπισσας Άννας δεν είχε γίνει γνωστό πριν από την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια της εκπομπής Daily Express, να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που τα Μέσα είχαν όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Kate Middleton. 

"Κανείς δεν έχει τα κότσια να τη ρωτήσει πραγματικά", απάντησε περιπαικτικά ο Palmer, προσθέτοντας πως η πριγκίπισσα δεν αρέσκεται να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. "Είναι πολύ χαρούμενη με το να μη χρειάζεται να αντιμετωπίσει τα Μέσα καθόλου και απλά να πηγαίνει στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις" , είπε χαρακτηριστικά ο ανταποκριτής. 

Άλλωστε, η σχέση της με τα media από το παρελθόν δεν είναι πολύ καλή, γι'αυτό κιόλας λαμβάνει πολύ μικρή κάλυψη, παρά την καλή της φήμη και την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος. "Υπήρχε μία εποχή όταν δεν ήταν τόσο δημοφιλής σε μικρότερη ηλικία που έλεγε στους δημοσιογράφους 'να την κάνουν'", σχολίασε ο Palmer.

Διαβάστε Επίσης