Johnny Depp | Είχε σπρώξει την πρώην του, Kate Moss, από τις σκάλες;

Η σχέση, ο χωρισμός και οι ισχυρισμοί περί βίαιης συμπεριφοράς που είχαν ακουστεί τη δεκαετία του ’90 για το διάσημο ζευγάρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Johnny Depp μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Hollywood αφού αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η δίκη για την μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε κάνει στην πρώην συζυγό του, Amber Heard, όταν εκείνη ισχυρίστηκε σε άρθρο της ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Heard κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο δικαστήριο ανέφερε μεταξύ άλλων και έναν ισχυρισμό που είχε ταράξει το Hollywood τη δεκαετία του ’90 όταν ο Depp είχε σχέση με το διάσημο μοντέλο, Kate Moss. Τότε το ζευγάρι έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί και συχνά φωτογραφίζονταν σε τρυφερές στιγμές, αγκαλιά ή να φιλιούνται. Την όμορφη εικόνα του Hollywood couple ήρθαν να καταστρέψουν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεγάλους καυγάδες αλλά και μπλεξίματα με την αστυνομία..

Η σχέση του Johnny Depp και της Kate Moss

Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 1994 όταν τους σύστησε ο δημοσιογράφος George Wayne στο Café Tabac στη Νέα Υόρκη. Παρά τα 11 χρόνια διαφοράς – ο Depp τότε ήταν 31 κι η Moss ήταν 20- αμέσως ταίριαξαν. Ο Depp μόλις είχε χωρίσει με την Winona Ryder και το μοντέλο είχε δηλώσει πως "ήξερα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε ότι θα είμαστε μαζί".

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο δημοσιογράφος που τους σύστησε "ο Johnny ήταν πίσω και έτρωγε και η Kate μπήκε μέσα με την Naomi Campbell. Δεν ήξερα τότε ότι θα γίνονταν το It ζευγάρι που θα κατέστρεψε δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της αξέχαστης σχέσης τους".

Johnny Depp | Είχε σπρώξει την πρώην του, Kate Moss, από τις σκάλες;

Ο χωρισμός

Το ζευγάρι όπως ήταν αναμενόμενο μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των media και τα δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο για ομηρικούς καυγάδες και συλλήψεις, ενώ μια φορά είχαν απαθανατιστεί να τσακώνονται σε δημόσιο χώρο. Τον Σεπτέμβριο του 1994 ο Depp συνελήφθη για καταστροφή περιουσίας με την αναφορά να κάνει λόγο και για τραυματισμό της Moss ενώ ο Depp είχε κάνει χρήση ουσιών. Τρία χρόνια μετά το ζευγάρι χώρισε και σε μια συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε πει πως ήταν δικό του το λάθος. "Δεν έχω υπάρξει τόσο συναισθηματικός για μια γυναίκα ποτέ. Υπήρξα χαζός γιατί είχαμε πολλά στη σχέση μας. Εγώ πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για όσα έγιναν, ήμουν δύσκολος. Αφήνω τη δουλειά μου να μπει στη μέση και δεν της έδινα την προσοχή που χρειαζόταν" είχε πει και τόνισε πως "σίγουρα ενδιαφέρομαι για τις ταινίες μου αλλά όταν επιστρέφω σπίτι πρέπει να τα αφήνω όλα πίσω. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και ήμουν απαίσιος. Πιστέψτε με είμαι τελείως βλάκας μερικές φορές".

H Moss με τη σειρά της είχε παραδεχτεί ότι για πολλά χρόνια έκλαιγε για τον χωρισμό της με τον Depp: "Δεν υπήρχε στα αλήθεια κανένας που να μπόρεσε να με φροντίσει. Ο Johnny το έκανε για λίγο. Πίστευα όσα έλεγε. Τον ρωτούσα τι να κάνω και μου έλεγε. Αυτό μου έλειπε όταν έφυγα. Έχασα στα αλήθεια αυτόν τον δείχτη κάποιου που  μπορούσα να εμπιστευθώ".

Το περιστατικό με τις σκάλες

Η Heard ανέφερε στη δίκη ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ρίξει την Kate Moss από τις σκάλες λέγοντας πως προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη αλλά τον εμπόδισε η αδελφή της. Στη δίκη κατά της εφημερίδας The Sun, είχε αναφερθεί ξανά στο περιστατικό λέγοντας πως άκουσε από άλλους ανθρώπους πως "έσπρωξε την Kate Moss από τις σκάλες, το άκουσα από δύο ανθρώπους και αυτό ήταν φρέσκο στο μυαλό μου" εξηγώντας πως όταν βρέθηκε στην ίδια θέση με το μοντέλο προσπάθησε να προστατεύσει και την αδελφή της: "Αντέδρασα για να αμυνθώ για την αδελφή μου. Για χρόνια ήμουν ο σάκος του μποξ για εκείνον αλλά ποτέ δεν τον είχα χτυπήσει. Ήταν η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που τον χτύπησα".

Παρά τους ισχυρισμούς της Amber, ούτε ο Depp αλλά ούτε και η Moss αναφέρθηκαν το περιστατικό, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως κατά τη διάρκεια της δίκης ζητηθούν νέες καταθέσεις ώστε να αποκαλυφτεί η αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης