Η Charlize Theron στον πιο αναπάντεχο ρόλο της καριέρας της

Οι φωτογραφίες της ηθοποιού υποδυόμενη τον νέο χαρακτήρα που υποδέχθηκε η Marvel.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα τελευταία χρόνια η Charlize Theron έχει αποφασίσει πως θα επιλέγει λιγότερες δουλειές, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για να περνάει με τα παιδιά της. Ωστόσο, όταν μία καλή ευκαιρία εμφανίζεται μπροστά της, δύσκολα μπορεί να την απορρίψει. Ο λόγος για τον νέο χαρακτήρα που θα υποδεχθεί το σύμπαν της Marvel και πιο συγκεκριμένα, ο Doctor Strange, τον οποίο υποδύεται ο Benedict Cumberbatch. 

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της υποδυόμενη τον χαρακτήρα της Clea, δίνοντας μία γεύση από το πώς ακριβώς θα είναι. Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: "Γνωρίστε την Clea", κάνοντας ζουμ στο μακιγιάζ της και ποζάροντας σε μία φωτογραφία με τον Cumberbatch, ενώ βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Όπως δήλωσε ο σεναριογράφος, Michael Waldron για την επιλογή της Theron, "αρχικά, η Charlize Theron, είναι απίστευτο! Πάντα ξέραμε πως θέλαμε να συστήσουμε την Clea, η οποία στα κόμικ είναι, θα έλεγες, η μεγαλύτερη αγάπη του Doctor Strange, όμως με πολλούς τρόπους είναι η φανταστική ισότιμή του, ως μάγισσα που είναι". Παράλληλα, ο Waldron έδωσε κι άλλες πληροφορίες για τον χαρακτήρα της, η οποία είναι ανιψιά του Dormammu, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην πρώτη ταινία. 

Επιπλέον, ο σεναριογράφος παραδέχθηκε πως για να υποδέχονταν την Clea στην υπόθεση, έπρεπε να κλείσουν το "κεφάλαιο" Christine Palmer, την οποία υποδύθηκε η Rachel MacAdams και θεωρούνταν το μέχρι τώρα love interest του πρωταγωνιστή. 

Προς το παρόν, τα σχόλια και οι αντιδράσεις του κοινού στα social media είχαν θετικό πρόσημο, θεωρώντας πως η Theron είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον ρόλο. Αναμένουμε λοιπόν να παρακολουθήσουμε το πρώτο teaser που ενδεχομένως να μην αργήσει να κυκλοφορήσει. 

Διαβάστε Επίσης