Πρίγκιπας Harry | Ο λόγος για τον οποίο ενδέχεται να απουσιάζει από τη στέψη του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου

Εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα σύννεφα στη σχέση τους;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσουν να παρίστανται σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει ήδη απουσιάσει από αρκετά events, όπως το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου, αναφέροντας ως δικαιολογία το πρόβλημα με την ασφάλειά τους. 

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Harry να επιλέγει να μην παραστεί στη στέψη του πατέρα του, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες τελετές της βασιλικής οικογένειας. Πιο αναλυτικά, η στέψη θα λάβει χώρα στο Αββαείο του Westminster, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, ωστόσο για τον Harry είναι ένα αγκάθι, καθώς είναι η εκκλησία όπου κηδεύτηκε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Και από τη στιγμή που οι στέψεις πραγματοποιούνται εκεί από το 1066, δύσκολα μπορεί να γίνει αλλαγή της τοποθεσίας. 

Από την άλλη, ο γιος της πριγκίπισσας Diana δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το ότι η Καμίλα θα ανακηρυχθεί βασίλισσα και μάλιστα στην τοποθεσία όπου αποχαιρέτησε τη μητέρα του. Όπως δήλωσε η συγγραφέας, Tina Brown," δεν θέλει την Καμίλα να γίνει βασίλισσα, είναι πολύ θυμωμένος που συμβαίνει αυτό. Δεν έχει συμφιλιωθεί με αυτό και πιθανώς να μη συμφιλιωθεί ποτέ".

Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν συμμερίζεται την άποψη του εγγονού της, αφού όπως ανακοίνωσε δημόσια, είναι επιθυμία της η Καμίλα να ονομαστεί βασιλική σύζυγος, παρά το ό,τι είχε συμφωνηθεί πριν από 17 χρόνια στον γάμο τους. 

Διαβάστε Επίσης