Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Η royal εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με maxi φόρεμα

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ σε μια glamour εμφάνιση με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi, έκαναν μια glamour εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Windsor Horse Show που είχε διοργανανώσει μια προβολή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσα Ελισάβετ.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Η royal εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με maxi φόρεμα

Η εγγονή της 96χρονης μονάρχη επέλεξε για την περίσταση ένα floral maxi φόρεμα του brand The Vampire's Wife που στο παρελθόν έχει επιλέξει και η Kate Middleton ενώ ο Edoardo φόρεσε ένα βελούδινο κοστούμι με παπιγιόν.

Το ζευγάρι είχε καλωσορίσει την κόρη του, Sienna Eliabeth, τον περασμένο Σεπτέμβριο και είναι από τις σπάνιες φορές που έχει εμφανιστεί μαζί σε κόκκινο χαλί μετά τον ερχομό του παιδιού τους. Στα πλαίσια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα την εκπροσωπήσουν σε εκδηλώσεις προς τιμήν της σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, στα πλαίσια του Royal Windsor Horse Show τα 12 δισέγγονα της βασίλισσας θα συμμετάσχουν κάνοντας μια βόλτα με μια άμαξα στο γκαλά 'A Gallop Through History' για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο.

Στο γκαλά θα εμφανιστούν τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, μαζί με τα παιδιά του Peter και της Autumn Philipps, Savannah και Isla, τα τρία παιδιά του Mike και της Zara Tindall, Mia, Lena και Lucas, ο μόλις ενός έτους August της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank και η 7 μηνών Sienna της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Edoardo Mapelli Mozzi.

Διαβάστε Επίσης