Η Cameron Diaz θέλει να είναι μια "ανθρώπινη" μαμά σαν όλες τις άλλες

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Kelly Clarkson μιλώντας για την κόρη της, Raddix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cameron Diaz δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πλέον τη ζωή της, χωρίς τη 2 ετών κόρη της, Raddix, δηλώνοντας πως είναι ό,τι καλύτερο τής έχει συμβεί. Η ηθοποιός, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson μίλησε για τις απαιτήσεις που έχει η μητρότητα, αλλά και το δικαίωμα που έχει κάθε μαμά να κάνει λάθη.

Διαβάστε Επίσης

Η Diaz, που τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την υποκριτική, επιβεβαίωσε πως η ζωή με ένα μωρό είναι απαιτητική, ωστόσο πάντα προσπαθεί να διορθώσει καταστάσεις όταν χάνει την ψυχραιμία της. Η ίδια συμβούλευσε τις υπόλοιπες μαμάδες πως είναι εντάξει να συμβεί αυτό, αρκεί να το εξηγήσουν στα παιδιά τους, ζητώντας συγγνώμη. 

Όπως δήλωσε, επιθυμεί το παιδί της να ξέρει πως η μαμά είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και έχει και εκείνη συναισθήματα. Παρόλα αυτά, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κόρη της, ξέρει πως πρέπει να είναι υπομονετική για να "αποκωδικοποιήσει" αυτό που το παιδί της θέλει να εκφράσει. "Δεν προσπαθούν ενεργά να είναι κακά (τα παιδιά). Η δουλειά μου είναι να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για να εκφράσει τα συναισθήματά της, την εμπειρία της, αυτό που περνάει και να μπορεί να το αναγνωρίσει και να προχωρήσει", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως είναι μία μεγάλη γονέας, καθώς προσπάθησε πολύ για να αποκτήσει το μωρό της, οπότε είναι λογικό να έχει πολλή υπομονή, περιμένοντας χρόνια να την έχει στην αγκαλιά. Η Diaz απέκτησε τη 2 ετών κόρη της με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, υπογραμμίζοντας πως το παιδί της είναι η πιο μεγάλη ευλογία που είχε ποτέ.

Παράλληλα, νιώθει πολύ τυχερή που έχει τον χρόνο να βρίσκεται δίπλα στη μικρή της, αφού έχει κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική. Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα ήταν να είχε το παιδί της και να βρισκόταν σε 15ωρο γύρισμα. Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τo brand κρασιών, Avaline, που έχει λανσάρει με τη φίλη και συνεργάτιδά της, Katherine Power, με αποτέλεσμα να μπορεί να ασχολείται περισσότερο με το μεγάλωμα της Raddix.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη: 

Διαβάστε Επίσης