Η Rosie Huntington-Whiteley δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Φεβρουάριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και η Rosie Huntington-Whiteley και ο σύντροφός της και διάσημος ηθοποιός, Jason Statham, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν την ιδιωτικότητα των παιδιών τους, το διάσημο μοντέλο έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της, 3 μήνες αφού ήρθε στη ζωή. 

Διαβάστε Επίσης

Ενώ το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές στην Αντίπ της Γαλλίας, η Huntington αποφάσισε να μας δώσει μία γεύση από το πώς περνάει, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της. 

Όπως φαίνεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε, το μοντέλο θηλάζει το μωρό της, ενώ όλοι οικογενειακά περνάνε ξέγνοιαστα στο ταξίδι τους. Μάλιστα, σε μία από τις λήψεις βλέπουμε τον Statham να κρατά το port-bebe με τη μικρή μέσα, ενώ σε άλλες την έχει αγκαλιά. 

rosie huntington
rosie huntington

Αλλά δεν είναι ότι προστατεύουν μόνο το νέο τους μωρό, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν μοιραστεί καμία φωτογραφία του 4χρονου Jack, παρά μόνο εικόνες όπου φαίνεται το πίσω μέρος του κεφαλιού του ή όπου φοράει γυαλιά ηλίου.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Huntington είχε μοιραστεί το πώς άλλαξε η ζωή της όταν έγινε μαμά, αποκαλύπτοντας πως: "Απλά θυμάμαι πως ένιωθα λες και κάποιος μου είχε τραβήξει το χαλί από τα πόδια μου. Μόλις μπήκα στον ρόλο, τον αγκάλιασα, όλα ηρέμησαν κάπως. Ξεκίνησα να νιώθω αυτή τη νέα αίσθηση ζωής [...] Η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ περισσότερη και η ικανότητά μου να παίρνω αποφάσεις και να μην αμφισβητώ τα πράγματα είναι δυνατότερη". 

Διαβάστε Επίσης