Η βασιλική οικογένεια "επανενώθηκε" στο Μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο

Τα κέρινα ομοιώματα των Meghan και Harry επέστρεψαν στην αίθουσα της βασιλικής οικογένειας με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Παλάτι και τα απαιτητικά τους βασιλικά καθήκοντα, το Μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο πήρε την πρωτοβουλία να επανενώσει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με αφορμή τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, τα κέρινα ομοιώματα των Meghan και Harry είχαν αποσυρθεί από το σημείο που εκτίθεντο η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, τη στιγμή που πήραν την απόφαση να αποσυρθούν από τη ζωή στο Παλάτι το 2020.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, η επανένωση αυτή είναι προσωρινή και θα διαρκέσει όσο οι εορτασμοί για το Ιωβηλαίο, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την επιστροφή των Sussexes στην Αγγλία. "Φάνηκε σωστό τα ομοιώματα να είναι μαζί για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του θρόνου για να γιορτάσουν οικογενειακά", δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Μουσείου, Tim Waters, προσθέτοντας πως "έχουμε μία μακρά ιστορία με τη βασιλική οικογένεια, με τους Βρετανούς μονάρχες που μας κάνουν την τιμή να κάθονται για τους καλλιτέχνες μας από το 1809. Είμαστε πολύ περήφανοι που αυτό έχει συνέχισε και τον 20 αιώνα και συνεχίζουμε να γιορτάζουμε σημαντικά ορόσημα για τη βασίλισσα".

Παράλληλα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δέχθηκαν αλλαγή στην αμφίεσή τους, γιατί πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή, με αποτέλεσμα η Meghan Markle να φορέσει το κόκκινο Safiyaa φόρεμα που φόρεσε στην τελευταία βασιλική υποχρέωσή της, ενώ η Kate Middleton να φορά το Jenny Packham φόρεμα που έχει φορέσει σε δύο βασιλικές εκδηλώσεις. Όσο για τη βασίλισσα είναι το 23ο ομοίωμα από τα 24 που έχουν δημιουργηθεί μέσα στα χρόνια της βασιλείας της, το οποίο φοράει ένα λευκό και ασημί φόρεμα που είχε επιλέξει για τη φωτογράφισή της το 2012 με αφορμή το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο. 

Διαβάστε Επίσης