X

Lilibet στο τετράγωνο | Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε επιτέλους από κοντά τη συνονόματη δισέγγονή της

Η μονάρχης συναντήθηκε ιδιωτικά με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex και τα δυο παιδιά τους.

Δύο ημέρες πριν σβήσει το πρώτο της κεράκι, η κόρη των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, Lilibet, γνώρισε από κοντά την προ-γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσε η εκπομπή BBC Breakfast. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βασιλικού σχολιαστή, Omid Scobie, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι των Sussexes, μετά την παρέλαση Trooping the Colour που έλαβε χώρα μία ημέρα νωρίτερα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνόδευσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ σε δείπνο στο Windsor μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εκεί φαίνεται πως η Lilibet, η οποία έχει λάβει το όνομά της από το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά τη μονάρχη. 

Παράλληλα, ο Scobie μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου πάρτι, απορρίπτοντας την ιδέα, δεδομένου ότι το ζευγάρι θέλει να κρατήσει low profile κατά τη διαμονή του στην Αγγλία. "Νομίζω ο κόσμος περιμένει ένα μεγάλο, υπερβολικό πάρτι γενεθλίων, από το οποίο θα δούμε φωτογραφίες. Απ' ό,τι έχω μάθει, δεν πρέπει να περιμένουμε για τίποτα. Αυτές οι στιγμές με τη Lilibet είναι πολύ ιδιωτικές ανάμεσά τους και τη βασίλισσα και φυσικά γνωρίζουμε το πόσο ανυπομονούσε γι'αυτό", δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Επιπλέον, επιβεβαίωσε πως λογικά χθες ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, αναφέροντας πως "φυσικά ξέρουμε πως η βασίλισσα επέστρεψε στο Κάστρο του Windsor χθες, το ζευγάρι επέστρεψε επίσης στο Windsor, όπου μένουν στο Frogmore Cottage. Οπότε αυτή θα ήταν η πρώτη στιγμή ή η πρώτη ευκαιρία για εκείνη να γνωρίσει τη συνονόματή της".

Σήμερα, η Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν χωρίς τα παιδιά τους στη λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, όπου έδωσαν το παρών όλα τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία ανακοίνωσε πως δεν θα καταφέρει να παραβρεθεί στην εκκλησία. 

Διαβάστε Επίσης