Πριγκίπισσα Charlene | Θετική στον κορονοϊό - Η ανακοίνωση του Παλατιού του Μονακό

Νέα περιπέτεια για την υγεία της πριγκίπισσας του Μονακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στο Παλάτι και μόλις λόγες εβδομάδες μετά τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις της, διεγνώστη με κορονοϊό.

Η 44χρονη πριγκίπισσα σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού "παρουσιάζει κάποια συμπτώματα και είναι θετική" ενώ "σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για τη δημόσια υγεία, θα παραμείνει σε καραντίνα για αρκετές μέρες". Όπως ανέφερε η ανακοίνωση "η κατάσταση της υγείας της δεν είναι ανησυχητική".

Διαβάστε Επίσης

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Charlene ήταν στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους ενώ εξαιτίας της νόσησής της με Covid δεν θα παραστεί στο Riviera Water Bike Challenge, έναν αγώνα που διοργανώνει το φιλανθρωπικό της ίδρυμα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει μέχρι στιγμής νοσήσει δύο φορές με Covid, μάλιστα ήταν ένα από τα πρώτα δημόσια πρόσωπα που είχαν νοσήσει τον Μάρτιο του 2020, ενώ είχε παραμείνει σε καραντίνα και τον Απρίλη του 2022.

Η Charlene αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την υγεία την περασμένη χρονιά, αφού μια βαριά μόλυνση τον Μάιο του 2021 την κράτησε στη Νότια Αφρική για σχεδόν έξι μήνες. Μετά από πολλές επεμβάσεις και αποθεραπείες επέστρεψε στην Ευρώπη όπου παρέμεινε για ένα διάστημα σε κλινική αποθεραπείας και στη συνέχεια επέστρεψε στο Πάλατι τον Μάρτιο του 2022.

Μετά την επιστροφή της, εξήγησε ότι η υγεία της παραμένει εύθραυστη, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις της και τα βασιλικά της καθήκοντα στο πλευρό του συζύγου της.

Διαβάστε Επίσης