Πρίγκιπας William – Kate Middleton | Μετακομίζουν από το Λονδίνο στο Μπέρκσαϊρ;

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge φέρεται ότι έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τους την ζωή στο παλάτι του Κένσινγκτον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενόψει των 40ων γενεθλίων του, ο πρίγκιπας William φαίνεται ότι πήρε μια σημαντική απόφαση για την οικογένεια του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κοντινή πηγή του βασιλικού ζεύγους, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge αναμένεται να εγκαταλείψουν την κατοικία τους στο παλάτι του Κένσινγκτον, ώστε να μετακομίσουν σε μια μητροπολιτική κομητεία της Νότιας Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, μαζί με παιδιά τους, τον George, τη Charlotte και τον Louis, έχουν ήδη αποφασίσει να πραγματοποιήσουν μια νέα αρχή στην βασιλική κατοικία του Μπέρκσαϊρ. Αφήνοντας πίσω την κύρια κατοικία τους στο Λονδίνο, όπου συνήθιζαν να διαμένουν από το 2017, η οικογένεια αναμένεται να μετακομίσει φέτος το καλοκαίρι σε νέο σπίτι, το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο βασιλικό κτήμα του κάστρου Windsor, όπου και διαμένει η βασίλισσα Ελισάβετ τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την έναρξη της πανδημίας. Μάλιστα, το βασιλικό ζεύγος έχει ήδη μεριμνήσει για την εύρεση νέου σχολείου για τα τρία τους παιδιά, τα οποία θα φοιτήσουν εκεί την νέα σχολική χρονιά.

Η μετακόμιση στην κατοικία του Μπέρκσαϊρ, εκτός από την συντροφιά στην γιαγιά του πρίγκιπα William, φέρει και το πλεονέκτημα πως πλέον θα ζουν πιο κοντά στους γονείς της δούκισσας, οι οποίοι διαμένουν μόνο λίγα λεπτά μακριά από το νέο τους σπίτι. Τέλος, ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται ότι έχει παραχωρήσει το μερίδιό του στην εν λόγω βασιλική κατοικία στον μεγαλύτερο γιό του, με την δικαιολογία ότι σκοπεύει να περάσει τα χρόνια της βασιλείας του στα ανάκτορα του Buckingham και όχι στο κάστρο του Windsor, όπως η μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης