Πριγκίπισσα Charlotte | Η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα της, πρίγκιπα William

Οι παιδικές φωτογραφίες του δούκα του Cambridge μαρτυρούν την καταπληκτική ομοιότητα με τη μοναχοκόρη του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που η πριγκίπισσα Charlotte, η κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, συγκρίνεται με την προ-γιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που εντοπίζουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο royals. Και δεν έχουν άδικο. Ωστόσο, παιδικές φωτογραφίες του δούκα του Cambridge που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αποδεικνύουν πως η μικρή πριγκίπισσα είναι ολόιδια με τον πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο λόγος έγινε για μία συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία είναι από το μακρινό 1987, όταν ο πρίγκιπας William ήταν 5 ετών. Ήταν για εκείνον η πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο, με τη μητέρα του να τον συμβουλεύει για τους φωτογράφους που περίμεναν υπομονετικά την άφιξή τους. 

Πρίγκιπας William 1987

Όπως βλέπουμε, ο πρίγκιπας William έδωσε το πιο τρυφερό του χαμόγελό, ενώ κρατούσε το χέρι της μητέρας του, μέχρι την είσοδο του σχολείου του. Την ίδια ακριβώς έκφραση είχε η κόρη του σε μία πρόσφατη φωτογραφία της 35 χρόνια μετά, όπου βλέπουμε την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte να έχει δεχθεί μία ανθοδέσμη από το κοινό, όταν συνόδευσε τους γονείς της σε κάποια επίσημη υποχρέωση. 

πριγκίπισσα charlotte

Και ενώ παλιότερα ήταν διάσημη για τις γκριμάτσες που έκανε στους φωτογράφους, καθώς φαινόταν πως δεν τους συμπαθούσε - κάτι που είχε και ο πατέρας της στην ηλικία της - πλέον μοιάζει να είναι πολύ σοβαρή και να προσέχει τους τύπους. Αντίθετα, τη θέση της έχει λάβει ο μικρότερος αδερφός της, πρίγκιπας Louis, ο οποίος μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Διαβάστε Επίσης