Πρίγκιπας William: "Ο Harry έχει βυθιστεί σε έναν εξωγήινο κόσμο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι'αυτό"

Ο δούκας του Cambridge θα περάσει το σημαντικό ορόσημο των 40 ετών χωρίς τον αδερφό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αγγλία απέδειξε πως υπάρχει ακόμα ένταση ανάμεσα στον δούκα του Sussex και τον αδερφό του, πρίγκιπα William, δεδομένου ότι δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση μεταξύ τους. Η ένταση, βέβαια, δημιουργήθηκε ύστερα από την αποχώρηση του ζευγαριού από το Παλάτι και την παραίτηση των βασιλικών τους καθηκόντων και κορυφώθηκε μετά τη συνέντευξη που οι Sussexes παραχώρησαν στην Oprah Winfrey. 

Διαβάστε Επίσης

Προς το παρόν, τα αδέρφια δεν έχουν καταφέρει να βρουν κοινό έδαφος, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η προσπάθεια επανασύνδεσης, ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ζουν τόσο διαφορετικές ζωές. "Αλήθεια, ο William πιστεύει πως ο Harry έχει βυθιστεί σε έναν εξωγήινο κόσμο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι'αυτό. Ωστόσο, θέλει ο Harry να είναι χαρούμενος και αν σταματήσει να ρίχνει λάσπη εναντίον τους, τότε μπορεί να βρει τον τρόπο να συγχωρήσει και να ξεχάσει", δήλωσε πηγή στη Daily Mail.

Από την άλλη, ένα άλλο πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας υπογραμμίζει πως έχουν φταίξει και οι δύο. Προφανώς και η βασιλική οικογένεια δεν λατρεύει να βλέπει τα άπλυτά της στη φόρα, ωστόσο πρέπει να καταλάβει πως ο Harry θέλει να κυνηγήσει τα δικά του πάθη, που δεν συμφωνούν με τη θέση του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αρκετοί είναι οι βασιλικοί σχολιαστές, οι οποίοι δεν έπεσαν από τα σύννεφα από τη συμπεριφορά του Harry, από τη στιγμή που ο δούκας του Sussex πάντα ήταν ανήσυχος σχετικά με τη ζωή μέσα στη βασιλική οικογένεια, εξαιτίας, μάλιστα, της κατάληξης της μητέρας του - ένα γεγονός που μέχρι σήμερα αποτελεί θλιβερή υπενθύμιση. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί στα θέματα της βασιλικής οικογένειας θεωρούν πως αυτή η κατάσταση είναι παροδική, ελπίζοντας για επανασύνδεση των δύο αδερφών.

Διαβάστε Επίσης