Πρίγκιπας William | Οι συγκινητικές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 40α γενέθλιά του

Ο δούκας του Cambridge μπήκε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William γιόρτασε στις 21 Ιουνίου τα 40α γενέθλιά του χωρίς να δημοσιεύσει ένα νέο πορτρέτο όπως είθισται να κάνουν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ο δούκας του Cambridge επέλεξε να μοιραστεί στα social media του μια φωτογραφία για να προωθήσει ένα θέμα που πλήττει τη βρετανική κοινωνία και που απασχολούσε πολύ και τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Ο πρίγκιπας πόζαρε για το εξώφυλλο του The Big Issue, του περιοδικού που στηρίζει τους άστεγους και το οποίο πουλούν στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα καθημερινά τους έξοδα.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως, του επιφύλασσαν γενέθλιες ευχές και μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα για τα γενέθλια του. Ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, και η Καμίλα Πάρκερ ανέβασαν στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram πέντε φωτογραφίες του William, μία για κάθε δεκαετία της ζωής του. "Ευχόμαστε στον δούκα του Cambridge χαρούμενα 40α γενέθλια” έγραψαν στη λεζάντα.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο William είναι ακόμα μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του έξω από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε. Στη δεύτερη φωτογραφία, ο Κάρολος και ο William ποζάρουν σε ένα ταξίδι τους για σκι τη δεκαετία του '90. Στην τρίτη, ο νεαρός William κάνει μια βόλτα με τον πατέρα του στο Duchy Home Farm. Στην τέταρτη, ο Κάρολος και η Καμίλα στέκονται δίπλα στον William στο μπαλκόνι του Buckingham Palace στο πρώτο Trooping the Colour του πρίγκιπα George, ενώ στην τελευταία ο Κάρολος και ο William ποζάρουν σε μια τρυφερή στιγμή το 2019 για την δούκισσα του Cambridge.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασίλισσας Ελισάβετ και της μοναρχίας στο Instagram και στο Twitter έκανε ένα αφιέρωμα στον William, γράφοντας "Χρόνια Πολλά στον δούκα του Cambridge. Μάθετε περισσότερα για τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου στα 40α γενέθλιά του”. Στις φωτογραφίες ο William ποζάρει χαμογελαστός με τη βασίλισσα, ενώ κάποιες είναι από την παιδική του ηλικία.

Διαβάστε Επίσης