Πώς ο πρίγκιπας Harry συνεχίζει το έργο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana

"Εχω πολλά χαρακτηριστικά της μητέρας μου", είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αρκετοί είναι εκείνοι που παρομοιάζουν την πορεία του πρίγκιπα Harry με εκείνη της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο δούκας του Sussex δεν ήθελε η σύζυγός του, Meghan Markle, να αποκτήσει την ίδια μοίρα. Ως κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος από την ηλικία που σκοτώθηκε η μητέρα του, ο Harry μέχρι σήμερα προσπαθεί να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή και να συνεχίσει το έργο της. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πριν από κάποια χρόνια, αυτό που επιθυμεί περισσότερο απ' όλα είναι να κάνει τη μητέρα του περήφανη. Και αυτό προσπαθεί, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο και μεταδίδοντας αγάπη σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, όπως ακριβώς έκανε η πριγκίπισσα του λαού.

diana - harry

"Έχει υπομονή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το πιο σημαντικό skill του είναι ότι ακούει και καταλαβαίνει και το κάνει πολύ, πολύ καλά", είχε δηλώσει ο πρώην CEO της φιλανθρωπικής οργάνωσης WellChid, όταν ο δούκας του Sussex είχε επισκεφθεί παιδιά με αρρώστιες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ken Rutherford, έχει τον ίδιο μαγνητισμό με τη Diana και είναι σαν να καλύπτει το κενό της. Και αυτό φάνηκε όταν ο Harry είχε επισκεφθεί την Ανγκόλα το 2019. Φυσικά, ο πρίγκιπας Harry δεν είναι ο μόνος που ακολουθεί την πορεία της μητέρας του, αφού και ο πρίγκιπας William πρόσφατα ασχολήθηκε με το ζήτημα των αστέγων, ένα θέμα που ήταν πολύ σημαντικό για τη μητέρα τους.

"Δεν κάνω πράγματα επειδή νιώθω πως θα ήθελε η μητέρα μου να τα κάνω. Περιέργως, αν συμπίπτει, που τις περισσότερες φορές συμβαίνει, τότε είναι φανταστικό. Ξέρω πως έχω πολλά χαρακτηριστικά της μητέρας μου", είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Harry το 2016.

Διαβάστε Επίσης