Πρίγκιπας William | Η απώλεια που τον έκανε να αναθεωρήσει την άποψή του για τη βασιλική ζωή

Ο πρίγκιπας William είναι έτοιμος να αναλάβει τον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν σε μικρότερη ηλικία, ο πρίγκιπας William δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει full time τα καθήκοντά του και μάλιστα είχε ζητήσει λίγο χρόνο πριν εκείνος και η οικογένεια του αποφάσιζαν να μπουν για τα καλά στο "παιχνίδι", πλέον είναι πιο έτοιμος από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η μεγάλη απώλεια του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, τον Απρίλιο του 2021 τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά και να αναλάβει δράση, όταν η βασιλική οικογένεια χρειάστηκε τη βοήθειά του. Σύμφωνα με την συγγραφέα, Claudia Jospeh, o William έχει ωριμάσει και σε αυτό βοήθησε ο γάμος του με την Kate Middleton και τα τρία του παιδιά.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα μετακομίσουν πιθανότατα στο Adelaide Cottage που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κάστρο του Windsor για να είναι κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Φαίνεται πως η βασίλισσα έχει βασιστεί στον δούκα και η δούκισσα του Cambridge, οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας έχουν αναλάβει πιο ενεργό δράση στα καθήκοντά τους. Στην ουσία, ύστερα από τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, ο William αγκάλιασε περισσότερο τον ρόλο του, από το να τον απεχθάνεται. 

Όπως παρακολουθήσαμε, ο πρίγκιπας Harry επέλεξε τον εντελώς διαφορετικό δρόμο, να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια και ό,τι συνοδεύεται με αυτό το αξίωμα. Ωστόσο,  αδερφός του όσο κι αν είχε τα ίδια συναισθήματα, ειδικότερα εξαιτίας της κατάληξης της μητέρας τους, πλέον φαίνεται να είναι πιο σίγουρος με αυτό που κάνει και έχει αποδεχθεί τον ρόλο του, έχοντας μάλιστα μια πιο καίρια θέση στην ιεραρχία. Μην ξεχνάμε πως είναι ο διάδοχος του πρίγκιπα Καρόλου, οπότε θα ήταν δύσκολο να απαρνηθεί τη μοίρα του.

Διαβάστε Επίσης