Τέλος εποχής | Η μοναρχία στην Αγγλία θα αλλάξει μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σύμφωνα με τον ιστορικό Hugo Vickers, η χρυσή εποχή της μοναρχίας θα λάβει τέλος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με τους περισσότερους στην Αγγλία να ασχολούνται με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της στον θρόνο, παρατηρούμε πως πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σε ό,τι αφορά τη βασιλική οικογένεια. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τον ιστορικό Hugo Vickers, ύστερα από τους εορτασμούς, το σκηνικό της μοναρχίας θα αλλάξει δραστικά. "Αν το σκεφτείς, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα γιορτάσουμε τη βασίλισσα δημόσια και θα την ευχαριστήσουμε. Αυτή ήταν μία απίστευτη χρυσή εποχή της οποίας ήταν αρχηγός και τα πράγματα θα αλλάξουν δραστικά σε κάποιο σημείο, οπότε θεωρώ πως αυτές οι λίγες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές. Όλοι πρέπει να βγουν έξω και να γιορτάσουν", δήλωσε ο Vickers. 

Συνεπώς, όλα τα μάτια πρέπει να είναι στραμμένα στην ίδια τη βασίλισσα, γι' αυτό το Παλάτι προσπάθησε να αποφύγει τους αντιπερισπασμούς, βλ. Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, οι οποίοι θα παραβρεθούν, αλλά θα αποφύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Και η αλλαγή πρόκειται να συντελεστεί και από τις νέες συνήθειες που θέλουν να υιοθετήσουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μόλις αναλάβουν τον θρόνο, καθώς έχουν πολλά πρότζεκτ υπόψη τους, με τα οποία έχουν σκοπό να εκμοντερνίσουν τη μοναρχία. Αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος, πριν από τους Cambridges, πρόκειται να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές για το καλό της μοναρχίας.

Διαβάστε Επίσης