Βασίλισσα Ελισάβετ | Το πρώτο της ταξίδι μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η 96χρονη μονάρχης έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το Jubilee.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να έχει αναστατώσει τους Βρετανούς με τις διαρκείς αναβολές και ακυρώσεις των εμφανίσεών της, αλλά μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο φαίνεται πως έχει καλύτερη διάθεση από ποτέ.

Η 96χρονη μονάρχης ταξίδεψε, μάλιστα, στη Σκωτία για να παραστεί μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Edward και τη σύζυγό του, Sophie του Wessex, σε μια τελετή στο Παλάτι Holyroodhouse.

Η βασίλισσα ταξίδεψε με το βασιλικό τρένο μέχρι το Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα παραμείνει στο σπίτι της στο Holyroodhouse για αρκετές μέρες. Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η μονάρχης είναι χαμογελαστή ενώ κρατάει τη μαγκούρα της που χρησιμοποιεί συνέχεια από το περασμένο φθινόπωρο.

Η βασίλισσα φέτος δεν παραβρέθηκε στις αγαπημένες της ιπποδρομίες στο Royal Ascot, όμως φαίνεται ότι επιλέγει προσεχτικά τις εμφανίσεις που θα κάνει και παραβρίσκεται μόνο στις πιο σημαντικές και σε αυτές που δεν χρειάζεται να στέκεται για πολύ ώρα όρθια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σκωτία θα οργανωθεί ένα πάρτι στο οποίο θα είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Edward, η Sophie αλλά και η πριγκίπισσα Άννα στο οποίο η βασίλισσα θα τιμήσει ντόπιους για τη συνεισφορά τους ενώ θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Nicola Sturgeon.

Διαβάστε Επίσης