​Βασίλισσα Ελισάβετ | Το μεγάλο πάρτι γενεθλίων που ετοιμάζει για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William

Η μονάρχης πρόκειται να διοργανώσει το πιο φανταστικό πάρτι για τα εγγόνια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, η μονάρχης φαίνεται πως λάτρεψε τη μεγάλη γιορτή, ακόμα κι αν δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε όλες τις εκδηλώσεις, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Και αφού αυτό στέφθηκε από επιτυχία, η ίδια είναι έτοιμη να προχωρήσει και με άλλα happenings, όπως το πάρτι που επιθυμεί να διοργανώσει για τα 40α γενέθλια της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρίγκιπας William γιόρτασε οικογενειακά τα γενεθλιά του, ενώ η δούκισσα του Cambridge έχει σβήσει τα κεράκια από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, εξαιτίας της έξαρσης των περιστατικών covid-19, η ίδια δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πάρτι. Γι’ αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να τους τιμήσει, προετοιμάζοντας ένα πάρτι, για το οποίο θα μιλούν όλοι, δεδομένου ότι πέρασαν ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή τους.

Η τοποθεσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι ενδέχεται να γίνει είτε στο Κάστρο του Windsor, είτε στο Sandringham με πολλούς καλεσμένους και εκπλήξεις. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, για το αν η βασίλισσα θα παραβρεθεί δεν είναι ξεκάθαρο, δεδομένου ότι θα εξαρτηθεί από την κατάστασή της με αφορμή την πορεία της υγείας της.

Η ημερομηνία του πάρτι

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα, ωστόσο διάφορες πηγές αναφέρουν πως το πάρτι θα λάβει χώρα προς τα μέσα του καλοκαιριού.

Οι καλεσμένοι

Καταλαβαίνουμε πως ένα τέτοιο γεγονός θα έχει στη guestlist τα σημαντικότερα ονόματα βασιλικών οικογενειών, πολιτικών και διασήμων. Φυσικά, η απορία παραμένει. Θα προσκληθούν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle; Αυτό δεν μπορεί κανείς να το πει με σιγουριά, από τη στιγμή που οι σχέσεις των δύο αδερφών εξακολουθούν να είναι τεταμένες.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η δούκισσα του Cambridge δεν είναι τόσο φαν των μεγάλων, εκκεντρικών πάρτι και θα προτιμούσε κάτι πιο διακριτικό. Επομένως, είναι πιθανό τα στάνταρ να πέσουν ώστε να πραγματοποιήσουν την επιθυμία της εορτάζουσας.