Η Sarah Jessica Parker κουράστηκε να ακούει πως είναι γενναία για τα γκρίζα της μαλλιά

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο double standard που υπάρχει ανάμεσα στα δύο φύλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αποθεώθηκε για την επιλογή της να μη βάψει τα γκρίζα της μαλλιά και να αφήσει φυσικό το πρόσωπό της, χωρίς επεμβάσεις που θα την κρατούσαν νέα. Η Sarah Jessica Parker κουράστηκε να ακούει για γυναίκες που είναι γενναίες να είναι ο εαυτός τους, καθώς της υπενθυμίζει το double standard που υπάρχει ανάμεσα στα δύο φύλα.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν θεωρεί τον εαυτό της γενναίο για κάτι τόσο απλό, δεδομένου ότι για τους άνδρες δεν γίνεται ποτέ τέτοια συζήτηση. "Έγινε συζήτηση για μήνες το πόσο γενναία ήμουν που είχα γκρίζα μαλλιά. Ήμουν τύπου, παρακαλώ χειροκροτήστε το κουράγιο κάποιου άλλου σε κάτι", είχε δηλώσει η ηθοποιός.

"Δεν μιλάμε ποτέ για το άλλο φύλο", εξήγησε η Parker, ενθυμούμενη πως στη φωτογραφία που εθεάθη με τα γκρίζα της μαλλιά, δίπλα της βρισκόταν ο φίλος της και παρουσιαστής Andy Cohen, ο οποίος έχει αρκετές λευκές τρίχες. "Ωστόσο κανείς δεν το ανέφερε σε εκείνον, που καθόταν ακριβώς δίπλα σε εμένα. Ούτε ψυχή", ανέφερε η ηθοποιός.

Sarah Jessica Parker - Andy Cohen

Η ίδια επεσήμανε πως δεν είναι νευριασμένη, απλά ήθελε να κάνει μία παρατήρηση του double standard που υπάρχει. Φυσικά, η Sarah Jessica Parker δεν είναι η μόνη που έχει μιλήσει δημόσια για το ότι οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να μεγαλώνουν. Η συμπρωταγωνίστριά της, Kristin Davis, εξέφρασε τα συναισθήματά της σχετικά με το ζήτημα, δηλώνοντας πως "μπορεί να γίνει εξαιρετικά στρεσογόνο το να γερνάς και το να συγκρίνεσαι με τον πολύ μικρότερο εαυτό σου". Παράλληλα, πρόσθεσε πως "αν προερχόμουν από μία κανονική ζωή, θα ένιωθα εντάξει. Θα ένιωθα υπέροχα. Είμαι υγιής, είμαι δυνατή, έχω έναν 3 ετών γιο και τον έχω παντού μαζί μου και είναι όλα καλά. Αλλά όχι, είμαι στην τηλεόραση, όπου καθετί της ύπαρξής μου αναλύεται".

Διαβάστε Επίσης