"Ήταν σπαρακτικό" | Η άποψη της Dakota Johnson για την απεικόνιση της γιαγιάς της, Tippi Hedren, στην ταινία "The Girl"

Η ηθοποιός μοιράστηκε την άποψη της για την ταινία του HBO, που απεικόνιζε την προβληματική επαγγελματική σχέση της χολιγουντιανής σταρ με τον Alfred Hitchcock.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι γνωστή η λατρεία που έχει η Dakota Johnson στη γιαγιά της και σταρ του παλιού Hollywood, Tippi Hedren, η οποία αν και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Alfred Hitchcock, την ίδια στιγμή εκείνος ήταν που της κατέστρεψε την καριέρα. 

Διαβάστε Επίσης

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Johnson αναφέρθηκε στην ταινία του 2012 "The Girl", στην οποία πρωταγωνίστησε η Sienna Miller υποδυόμενη την Hedren κατά την περίοδο που γύριζε την ταινία "Τα Πουλιά". Όπως είχε εξομολογηθεί το 2016 η ίδια η Hedren, είχε βιώσει σεξουαλική παρενόχληση από τον διάσημο σκηνοθέτη, ενώ την είχε απειλήσει πως θα την καταστρέψει από τη στιγμή που τον είχε απορρίψει.  

Tippi Hedren - Alfred Hitchcock
Η Tippi Hedren και ο Alfred Hitchcock στο Φεστιβάλ των Καννών το 1963

Συνεπώς, οι σκηνές ήταν αρκετά δύσκολες για την οικογένεια της Johnson να τις παρακολουθήσει, ενώ το HBO δεν τους είχε δώσει καμία προειδοποίηση σχετικά με το τι θα διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια τους. "Καθίσαμε στο HBO, η οικογένειά μου και είδαμε μαζί την ταινία. Ήταν μία από εκείνες τις στιγμές όπου σκέφτεσαι, πώς δεν μας προειδοποίησαν. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο με κάποια στελέχη. Μήπως αυτό δικαιολογούσε μία μικρή συζήτηση από πριν;" θυμήθηκε το τι αισθάνθηκε μετά τη προβολή.

Παράλληλα, η Johnson εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της ταινίας, κοίταξε προς το μέρος της γιαγιά της και είδε μία γυναίκα, στην οποία θύμισαν όλα εκείνα που είχε περάσει και ήταν σπαρακτικό. "Ήταν μια εκπληκτική ηθοποιός και εκείνος την εμπόδισε από το να κάνει καριέρα", είπε χαρακτηριστικά σχετικά με το πώς ο Hitchcock είχε φερθεί στη γιαγιά της.

Το trailer της ταινίας "The Girl":

Διαβάστε Επίσης