Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Charlene | Γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους με ένα νέο πορτρέτο

Το ζευγάρι είχε περάσει την περσινή επέτειο χωριστά εξαιτίας των προβλημάτων υγείας της πριγκίπισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους δημοσιεύοντας ένα νέο επίσημο πορτρέτο τους. Το royal ζευγάρι του Μονακό πέρυσι είχε αναγκαστεί να περάσει την επέτειο του γάμου του χωριστά καθώς η Charlene βρισκόταν στη Νότια Αφρική εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που δεν της επέτρεπαν να ταξιδέψει.

Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε στο Instagram της το νέο πορτρέτο που δείχνει την ίδια με ένα όμορφο φόρεμα να κρατάει το χέρι του συζύγου της στον κήπο του Παλατιού του Μονακό. "Χαρούμενη επέτειο" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Αλβέρτος και η Charlene είχαν παντρευτεί την 1η Ιουλίου το 2011 με την πριγκίπισσα να φορά ένα νυφικό με μακριά ουρά και την τελετή να περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή τούρτα πέντε επιπέδων. Ο γάμος τους που γιορτάστηκε στο Μονακό για τέσσερις μέρες είχε χαρακτηριστεί "ο γάμος του αιώνα" στη χώρα αφού ήταν ο πρώτος βασιλικός γάμος των τελευταίων 55 ετών μετά τον γάμο του πρίγκιπα Rainier και της Grace Kelly.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα 7χρονα δίδυμα πρίγκιπα Jacques και πριγκίπισσα Gabriella, και δέχεται συχνά αρνητικά σχόλια από τα media όσον αφορά στον γάμο του. Πρόσφατα, η Charlene είχε αναφερθεί στις φήμες που την ήθελαν να έχει προβλήματα στη σχέση της με τον πρίγκιπα, λέγοντας ότι "το βρίσκω άσχημο που κάποια media δημοσιεύουν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου, τη σχέση μου. Όπως όλοι οι άλλοι, είμαστε άνθρωποι και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα, ευαισθησίες, μόνο που εμείς είμαστε εκτεθειμένοι στα media".

Διαβάστε Επίσης