Πριγκίπισσα Charlene | Η νέα της φωτογραφία στο Instagram προκάλεσε ανησυχία στους followers της

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό μοιράστηκε μια ανησυχητική εικόνα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram της που προκάλεσε ανησυχία στους fans της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ανέβασε μια ψηφιακή εικόνα που απεικονίζει την ίδια πίσω από "κάγκελα", γεγονός που προβλημάτισε.

Η 44χρονη royal που έχει δύο παιδιά με τον 64χρονο Αλβέρτο, τα 7χρονα δίδυμα Gabriella και Jacques, μοιράστηκε το NFT του καλλιτέχνη Junaid Sénéchal-Senekal που το δημιούργησε για να στηρίξει το φιλανθρωπικό ίδρυμα της πριγκίπισσας του Μονακό #feed2gether που παρέχει φαγητό σε παιδιά στη Νότια Αφρική.

Το πορτρέτο της Charlene είναι χωρισμένο ψηφιακά σε τετράγωνα με πολλούς να σχολιάζουν ότι μοιάζουν με κάγκελα φυλακής. "Δεν θέλω να σε δώ στη φυλακή" γράφει ένας fan της ενώ κάποιος άλλο σχολιάσε πως "είναι πολύ καλό και πολύ αποκαλυπτικό. Βλέπουμε όλη την οδύνη της ψυχής. Εύχομαι να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη".

Οι φήμες που κυκλοφορούν για την κατάσταση της υγείας της Charlene είναι πολλές αφού μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από πολλούς μήνες θεραπείας εξαιτίας μιας μόλυνσης στη Νότια Αφρική, χρειάστηκε ένα μεγάλο διάστημα ώστε να αποκατασταθεί η σωματική αλλά και η ψυχική της υγεία.

Η πριγκίπισσα αρχικά δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα συνοδεύοντας τον σύζυγό της σε εκδηλώσεις και επίσημα ταξίδια.

Διαβάστε Επίσης