Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Lady Violet στο spin-off του Bridgerton

Η νέα ιστορία που θα παρακολουθήσουμε πολύ σύντομα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του"Bridgerton" θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, μία ακόμα σειρά βρίσκεται στα σκαριά και αφορά τη νεότερη ζωή χαρακτήρων, τους οποίους γνωρίσαμε από τα επεισόδια του επιτυχημένο σόου στο Netflix. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, εδώ και μήνες έχει γίνει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο σόου στο σύμπαν του Bridgerton και θα ακολουθήσει την ιστορία της βασίλισσας Charlotte και την ιστορία αγάπης της με τον βασιλιά George. Ωστόσο, πέρα από την ίδια, την οποία θα δούμε σε μικρή ηλικία, κι άλλοι χαρακτήρες της original σειράς θα αποκτήσουν ιστορίες.

Ο λόγος για τη Violet Bridgerton, η οποία στην prequel σειρά θα ονομάζεται Legder, αφού πηγαίνουμε πολύ πίσω στον χρόνο, πριν παντρευτεί τον κόμη Bridgerton. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ρόλο της μητέρας της οικογένειας Bridgerton σε νεαρή ηλικία, τον οποίο υποδύεται στην original σειρά η Ruth Gemmell, θα ενσαρκώσει η νεαρή ηθοποιός, Connie Jenkins-Greig. Πιο αναλυτικά, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τη δική της ιστορία, τα εφηβικά της χρόνια, πριν ακόμα βρεθεί στη θέση να παντρευτεί. 

Παράλληλα, στον ρόλο της νεαρής βασίλισσας Charlotte θα δούμε την India Amarteifio, που στην ουσία είναι ο πρωταγωνιστικός χαρακτήριας. Σύμφωνα με την περιγραφή η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία του πώς ο γάμος της βασίλισσας Charlotte και του βασιλιά George ξεκίνησε μία σπουδαία ιστορία αγάπης, αλλά και πώς συνέβαλε σε μία κοινωνική αλλαγή. 

 Η Golda Rosheuvel που υποδύεται στη σειρά "Bridgerton" τη βασίλισσα Charlotte και πιθανώς να εμφανιστεί και στο prequel, δήλωσε πως η νέα εκπομπή θα είναι στον κόσμο του Bridgerton. "Δεν απομακρυνόμαστε από τον κόσμο που γνωρίζουμε και αγαπάμε η βασίλισσα Charlotte να είναι σε αυτόν. Νομίζω είναι πολύ έξυπνο, γιατί κατά κάποιο τρόπο μας κρατάει στον ίδιο ρυθμό", εξήγησε η ηθοποιός για το σενάριο που υπέγραψε η Shonda Rhimes.

Διαβάστε Επίσης