Πριγκίπισσα Charlene | Η glam εμφάνιση στο μεγαλύτερο γκαλά του Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του παραβρέθηκαν στο Red Cross γκαλά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Grace είχε μετατρέψει το Red Cross γκαλά στο μεγαλύτερη κοινωνική εκδήλωση της Ευρώπης και φυσικά από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο γιος της, πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene.

Η πριγκίπισσα του Μονακό έκανε μια glam εμφάνιση στο γκαλά φορώντας ένα μακρύ Prada φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση διακοσμημένο με κρυστάλλους και floral μοτίβο. H Charlene φόρεσε διακριτικά κοσμήματα, ένα Flying Butterfly περιδέραιο του Van Cleef & Arpels.

Πριγκίπισσα Charlene | Η glam εμφάνιση στο μεγαλύτερο γκαλά του Μονακό

Το γκαλά έγινε σε εξωτερικό χώρο, όπως γίνεται από πέρυσι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, και θύμιζε πάρτι κήπου στο Monte-Carlo. Πέρυσι το γκαλά πραγματοποιήθηκε με την Alicia Keys να δίνει μια συναυλία μπροστά στη πριγκιπική οικογένεια και τους 650 καλεσμένους. Το Red Cross γκαλά ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1948 από τον πρίγκιπα Rainier στο οποίο οι καλεσμένοι φορούσαν τις πιο επίσημες ενδυμασίες τους και απολάμβαναν μουσική από την ορχήστρα, παραστάσεις, δημοπρασίες, μέχρι και επιδείξεις μόδας από τον οίκο Christian Dior.

Διαβάστε Επίσης