Πριγκίπισσα Charlene | Η εμφάνιση-έκπληξη σε ανυποψίαστους τουρίστες στο Παλάτι του Μονακό

Η ξέγνοιαστη πριγκίπισσα του Μονακό που είχαμε καιρό να δούμε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και η πριγκίπισσα Charlene απουσίαζε από τον ετήσιο "Χορό των Ρόδων" που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, όπου έδωσε το παρών σύσσωμη η οικογένεια των Μονεγάσκων, προτίμησε να δώσει την προσοχή της σε τουρίστες  που επισκέφθηκαν το Παλάτι του Μονακό. Ειδικότερα, ύστερα από μία ανακαίνιση που κράτησε αρκετά χρόνια, το Παλάτι άνοιξε ξανά τις πόρτες του, προσφέροντας ξενάγηση εκθεμάτων που δεν είχε δει κανείς μέχρι τότε και μία άλλη έκπληξη που περιελάμβανε την πριγκίπισσα του Μονακό.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Charlene ακολούθησε το παράδειγμα των επισκεπτών και παρακολούθησε την ξενάγηση, αφού όπως προαναφέρθηκε εκτίθεντο θησαυροί που είδαν πρόσφατα ξανά το φως ημέρας. Πέρα, όμως, την επίσκεψη, η πριγκίπισσα του Μονακό είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να αγκαλιάσει αρκετούς τουρίστες όπως και κάποια μικρά παιδιά. 

Όπως έγινε φανερό από τις εκφράσεις της, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ήταν πολύ ενθουσιασμένη από τις συναντήσεις, αλλά και από το τουρ που ήταν προγραμματισμένο, βλέποντας τα ανανεωμένα διαμερίσματα και την "Αίθουσα της Ευρώπης". 

Η ίδια είχε την ευκαιρία να δει με κάθε λεπτομέρεια τις τοιχογραφίες που χρονολογούνται από την εποχή της Αναγέννησης, τις οποίες ανακάλυψαν οι εργάτες κατά τη διαδικασία της ανακαίνισης, που απεικόνιζαν τους 12 Άθλους του Ηρακλή. 

Τον τελευταίο καιρό, η πριγκίπισσα Charlene έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα που προκλήθηκε εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της. Ειδικότερα, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου πριν από έναν χρόνο είχε ταξιδέψει στη Ν. Αφρική, όπου έμεινε για 5 μήνες εξαιτίας μιας σειράς μολύνσεων που εμφάνισε και αρκετές επεμβάσεις, που δεν της επέτρεπαν να ταξιδέψει πίσω στο Μονακό. Όταν κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στο Πριγκιπάτο, αναγκάστηκε να φύγει ξανά, αυτή τη φορά για την Ελβετία, όπου έκανε εισαγωγή σε μία κλινική για την πλήρη αποκατάστασή της. Πλέον, δηλώνει πως είναι καλύτερα, ωστόσο χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει πλήρως. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της: 

Διαβάστε Επίσης