Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι ενθουσιασμένοι για τη μετακόμιση στο Windsor

Το ζευγάρι πρόκειται να αλλάξει διεύθυνση με το που γυρίσει από τις διακοπές του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού πήραν το ρεπό τους και ταξίδεψαν προς άγνωστο προορισμό για τις διακοπές τους (κατά πάσα πιθανότητα στο αγαπημένο τους ιδιωτικό νησί), η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα περάσουν κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές μέχρι την επιστροφή τους και τη μετακόμιση που πρόκειται να κάνουν.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η οικογένεια των Cambridges είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, παίρνοντας την απόφαση να μετακομίσουν από το Παλάτι του Kensington στο Windsor. "Όλη η οικογένεια είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που θα μετακομίσει στο Windsor, όχι μόνο επειδή θα είναι πιο κοντά στη βασίλισσα αλλά επειδή θα είναι ένα χαρούμενο μέσο που θα τους φέρει κοντά στο Λονδίνο, από ό,τι αν έμεναν στο Berkshire ή στο Anmer Hall", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πάντα επιθυμούσαν να μετακομίσουν στην εξοχή, ωστόσο ήταν σημαντικό λόγω υποχρεώσεων να βρίσκονται και κοντά στο κέντρο και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τώρα βρήκαν την κατάλληλη λύση που θα τους δώσει την ευκαιρία και να ζουν πιο φυσιολογικά τις ζωές τους, αλλά και να έχουν πρόσβαση στο κέντρο.

Πιθανότατα, το ζευγάρι να μετακομίσει στο Adelaide Cottage, που βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια από το Κάστρο του Windsor, στο οποίο δεν θα φέρουν καθόλου προσωπικό να μένει μαζί τους. "Η Kate και ο William ήταν πολύ πρόθυμοι να έχουν ένα σεμνό σπίτι να ξεκινήσουν τις νέες τους ζωές στο Windsor. Το Adelaide Cottage ταιριάζει γιατί έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και δεν χρειάζονται περισσότερες καθώς δεν θα έχουν προσωπικό που θα μένει μέσα στο σπίτι. Ήταν ανένδοτοι στο ότι δεν ήθελαν κάτι υπερβολικό ή κάποιο που θα χρειαζόταν ανακαίνιση ή περισσότερη ασφάλεια, ώστε να μην επιβαρύνουν τους φόρους. Το μπόνους είναι ότι μπορούν να στείλουν τον George, τη Charlotte και τον Louis σε τοπικό σχολείο μαζί. Τα τρία παιδιά θα απολαύσουν να τρέχουν και να παίζουν στους κήπους, που είναι η ζωή που απολαμβάνουν όταν βρίσκονται στο Anmer Hall", ανέφερε δημοσίευμα της Sun. 

Στην ουσία η μόνη απαίτηση που είχαν ήταν να βρουν ένα ευχάριστο σπίτι που θα είναι κοντά σε σχολείο και στη βασίλισσα. Μάλιστα, θα πληρώνουν ενοίκιο από ιδιωτικό τους λογαριασμό, ενώ το μόνο που θα χρειαστεί είναι να μεταφέρουν κάποια έπιπλά τους από την παλιά τους κατοικία.

Διαβάστε Επίσης