Πριγκίπισσα Charlene | Γιατί εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα στη συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο;

Η Charlene είναι μία από τις 7 γυναίκες στις οποίες επιτρέπεται να φορούν και λευκά ρούχα στο Βατικανό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ταξίδεψαν στο Βατικανό για μια ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο. Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό συνάντησαν τον Πάπα και αντάλλαξαν δώρα ενώ είχαν μια ιδιωτική συζήτηση που κράτησε 25 λεπτά.

Η 44χρονη πριγκίπισσα του Μονακό επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα και μια δαντελένια μαντήλα στο κεφάλι, ένα παραδοσιακό look για τις γυναίκες που συναντούν από κοντά τον Πάπα. Στο παρελθόν και η Jill Biden αλλά και η Melania Trump είχαν επιλέξει παρόμοια outfits για την επίσκεψή τους στο Βατικανό.

Πριγκίπισσα Charlene | Γιατί εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα στη συνάντησή της με τον Πάπα Φραγκίσκο;

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι η Charlene δεν επέλεξε λευκά δεδομένου ότι είναι μία από τις 7 μόνο γυναίκες στις οποίες επιτρέπεται να φορέσουν λευκό φόρεμα μπροστά στον Πάπα. Η Charlene έχει "το προνόμιο του λευκού" όπως λέγεται το οποίο δίνεται μόνο στις Καθολικές βασίλισσες και τις πριγκίπισσες για τις σημαντικές εκδηλώσεις στο Βατικανό, όπως τις ιδιωτικές συναντήσεις με τον Πάπα.

Charlene

Οι υπόλοιπες royals που έχουν το ίδιο προνόμιο είναι η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, η βασίλισσα Πάολα του Βέλγιου, η Μεγάκη Δούκισσα Maria Teresa του Λουξεμβούργου, η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Marina της Νάπολης.

Η Charlene αυτή τη φορά επέλεξε το παραδοσιακό μαύρο αλλά σε προηγούμενες συναντήσεις της με τον Πάπα είχε φορέσει λευκά όπως στην επίσκεψή της στο Βατικανό το 2013 και το 2016.

Διαβάστε Επίσης